Η Catherine Middleton φόρεσε ξανά το λαμπερό σύνολο της…αλλά σε νέα εκδοχή

Στο πλαίσιο της προστατευτικής της εργασίας με την Place2Be και την εβδομάδα ψυχικής υγείας των παιδιών

Η Catherine Middleton επέλεξε να φορέσει ξανά το εντυπωσιακό και κομψό σύνολο το οποίο αποτελείται από μια τουίντ φούστα και σακάκι της σχεδιάστριας Rebecca Taylor, για τη δέσμευση καθηγητών από την Ribbon Academy στο County Durham, στο πλαίσιο της προστατευτικής της εργασίας με την Place2Be και την εβδομάδα ψυχικής υγείας των παιδιών.

 

Το κομψό σύνολο της Catherine ήταν μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του κοστουμιού της σχεδιάστριας Rebecca Taylor, που είχε φορέσει αρκετές φορές στο παρελθόν κατά τη διάρκεια των πρώτων ετών ως γαλαζοαίματη, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας της στη Νέα Ζηλανδία το 2014.

 

Catherine Middleton
@katemidleton1 (instagram)

 

Η Δούκισσα του Cambridge πρωτοεμφανίστηκε με αυτό το υπέροχο σύνολο, πριν από μια δεκαετία περίπου σε μια εκδήλωση για να τιμήσει τον Απρίλιο του 2012. To πρώτο σύνολο είχε κεντημένες λεπτομέρειες από λουλούδια, ενώ το updated σύνολο, είχε έναν κλασικό και διαχρονικό γιακά.

Catherine Middleton
@katemidleton1 (instagram)

 

Γνωστό ως «Sparkle Tweed», έχει λεπτές μεταλλικές κλωστές που δίνουν λάμψη στο σύνολο, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά σκουλαρίκια του brand Missoma και ψηλοτάκουνες μπλε suede γόβες.

 

Κατά τη διάρκεια της κλήσης, η Catherine Middleton είπε σε έναν δάσκαλο: “Παίζετε τόσο ζωτικό ρόλο στη φροντίδα των παιδιών μας. Είναι τόσο σημαντικό που φροντίζετε και να έχετε τα κατάλληλα δίκτυα και συστήματα υποστήριξης για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε πραγματικά να κάνετε την καλύτερη δουλειά που μπορείτε. Είμαι πολύ χαρούμενη που το Place2Be είναι εκεί για εσάς. Χρειάζονται σε όλη τη χώρα περισσότερο από ποτέ. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους όλης της χώρας για την εκπληκτική δουλειά. Ήταν πραγματικά σκληρή δουλειά αλλά παρακαλώ να φροντίζετε τον εαυτό σας”.