Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πρόκειται να επισκεφτεί το Reading Ukrainian Community Centre σήμερα, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου και θα συνομιλήσει με οικογένειες από την Ουκρανία ενώ θα ενημερωθεί για το έργο που παρέχει το κοινοτικό κέντρο στις οικογένειες που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη χώρα τους που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Από την έναρξη του Ρωσο-ουκρανικού πολέμου, το Κοινοτικό Κέντρο εργάζεται σκληρά ώστε τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση. Παράλληλα, τρέχει συναντήσεις με Ουκρανούς πολίτες και τους συμβουλεύει σε θέματα εργασίας και στέγασης.

Πριγκίπισσα της Ουαλίας: Στο πλευρό παιδιών και οικογενειών από την Ουκρανία

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Κέιτ Μίντλετον θα συνομιλήσει με τους εθελοντές του κέντρου αλλά και θα ακούσει τις προσωπικές ιστορίες οικογενειών από την Ουκρανία και το πώς οφελήθηκαν από το κέντρο.

Στη συνέχεια, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα συμμετάσχει σε μάθημα καλλιχνικών. Τα μηνιαία μαθήματα παρέχουν έναν ασφαλή χώρο για τα παιδιά να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν φιλίες και να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους μέσα από μια δημιουργική διέξοδο.

Στην νέα της εμφάνιση, η τρυφερή μαμά τριών παιδιών, του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις, θα εμφανιστεί μόνη της, χωρίς το σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ