Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αποκάλυψε το ταλέντο που μοιράζεται με την κόρη της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, αν και παραδέχτηκε ότι πρέπει «να συνεχίσει να εξασκείται».

Η Κέιτ μοιράστηκε την αποκάλυψη κατά την επίσκεψή της και του πρίγκιπα Γουίλιαμ σε κέντρο αναψυχής και γυμναστικής, καθώς συνάντησε παιδιά από δημοτικό σχολείο να παρακολουθούν μαθήματα γυμναστικής.

Μιλώντας με τα παιδιά, η Κέιτ ρώτησε: «Μπορείτε να κάνετε σπαγκάτο; Εγώ μπορούσα να το κάνω όταν ήμουν μικρή, αλλά θα πρέπει να συνεχίσω να εξασκούμαι τώρα». Όταν ένα 6χρονο παιδί το έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέφερε ότι η κόρης της, Σάρλοτ, «αρέσει να το κάνει».

κέιτ μίντλετον

Η επτάχρονη κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε το πάθος της για τη γυμναστική στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας κατά τη διάρκεια μιας κοινής εξόδου με τους γονείς της τον περασμένο Αύγουστο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Σάρλοτ έδωσε μια εικόνα για τα αγαπημένα της χόμπι, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της SportsAid, να αποκαλύπτει: «Της άρεσε πολύ να παρακολουθεί κολύμπι, και την ενδιαφέρει η γυμναστική».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ