Η βρετανική βασιλική οικογένεια θα επανενωθεί την Κυριακή το απόγευμα. Τα οχτώ εγγόνια θα σταθούν δίπλα από τη σορό της στο Westminster Hall, για δεκαπέντε λεπτά, μία ημέρα πριν από την κηδεία της.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα σταθεί από την μεριά του κεφαλιού της αείμνηστης μονάρχη και ο πρίγκιπας Χάρι μπροστά από τη σορό της. Μετά από αίτημα του βασιλιά Καρόλου και οι δύο θα φορούν στρατιωτικές στολές. Τα υπόλοιπα εγγόνια της, η Ζara Tindall, o Peter Phillips, η πριγκίπισσα Beatrice, η πριγκίπισσα Eugenie, η Lady Louise και James, Viscount Severn – θα είναι στα μαύρα ντυμένοι.

Η αγρυπνία θα διαρκέσει 24 ώρες, αλλά από αυτή θα απουσιάζουν οι σύζυγοι των εγγονιών της βασίλισσας. Αυτό σημαίνει ότι στην αγρυπνία δε θα δώσουν το παρών η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, η Δούκισσα Μέγκαν, ο Mike Tindall, ο Edoardo Mapelli Mozzi και ο Jack Brooksbank.

Θα είναι όμως όλοι παρόντες στην κηδεία της βασίλισσας που θα γίνει τη Δευτέρα, στις 11 παρά τέταρτο ώρα Αγγλίας. Η σορός θα μεταφερθεί στο Αββάειο του Westminster, όπως και ο πατέρας της αείμνηστης μονάρχη, βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’.

Την πομπή της σορού θα ακολουθήσει ο βασιλιάς Κάρολος μαζί με άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Θα φτάσουν στο Aββάειο του Westminster γύρω στις 11 παρά δέκα και η κηδεία της βασίλισσας θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 12 παρά πέντε, ώρα Αγγλίας. Τέλος, θα γίνει δύο λεπτών σιγή και θα ακουστεί ο εθνικός ύμνος.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ