Εδώ και λίγα 24ώρα, το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να κάνει έξωση στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ από το σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Frogmore Cottage.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ φαίνεται ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν την επίσημη κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν διαμένουν στις ΗΠΑ, αλλά είχαν διατηρήσει την κατοικία του 19ου αιώνα ως «βάση» τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το εξοχικό βρίσκεται στο Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, και ήταν δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο ζευγάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ είχαν ανακαινίσει το ακίνητο και μετακόμισαν σε αυτό λίγο πριν από τη γέννηση του γιου τους Άρτσι, τον Μάιο του 2019. Όπως είχε γίνει γνωστό, η ανακαίνιση είχε κοστίσει περίπου 2,4 εκατομμύρια λίρες από χρήματα των δημόσιων ταμείων. Το ζευγάρι επέστρεψε τα χρήματα ύστερα από τη μετεγκατάστασή του στην Καλιφόρνια.

Μέσα από το House&Garden βρήκαμε φωτογραφίες από το εσωτερικό, ενώ όλοι θυμούνται ότι στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry & Meghan» είχαμε δει την κουζίνα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ