Ακριβώς δύο εβδομάδες συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, και ήδη οι αλλαγές είναι αρκετές. Η πρώτη αλλαγή είναι φυσικά η ανακύρηξη του βασιλιά Καρόλου. Ακόμη μία αλλαγή αναμένεται να επέλθει στα μέλη του προσωπικού που διέθεταν τις υπηρεσίες τους στην αείμνηστη μονάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι υπάλληλοι του παλατιού, βρίσκονται σε περίοδο συζητήσεων σχετικά με την εργασία τους και το μέλλον τους, εξ αιτίας της αναταραχής που επικρατεί μετά το θάνατο της βασίλισσας. Οι πληροφορίες προκύπτουν από επιστολή του Michael Stevens, φύλακα του προσωπικού πορτοφολιού (privy purse) της βασίλισσας, ο οποίος έκανε λόγο για ένα «ευαίσθητο διάστημα με προκλήσεις» ενώ αποκάλυψε ότι οι θέσεις ορισμένων πιστών υπαλλήλων της αείμνηστης μονάρχη, είναι πιθανό να επηρεαστούν.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Κινδυνεύουν με απόλυση οι πιστοί υπάλληλοί της μετά το θάνατό της;

Σίγουρα πρόκειται να γίνουν αρκετές προσπάθειες ώστε να διατηρηθεί το προσωπικό ως έχει, ή να μεταφερθεί στο δυναμικό κάποιας άλλης κατοικίας της βασιλικής οικογένειας, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ορισμένες απολύσεις.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, είχε έναν πολύ στενό κύκλο πιστών υπαλλήλων, πολλοί από τους οποίους μάλιστα, έμειναν μαζί της στο Κάστρο του Ουίνδσορ κατά τη διάρκεια της περιόδου καραντίνας λόγω κορωνοϊού. Δεν είναι μόνο το προσωπικό της βασίλισσας που θα μπορούσε να επηρεαστεί βέβαια, αλλά και εκείνοι που απασχολούνται από τον βασιλιά Κάρολο, καθώς η θέση του στη μοναρχία έχει αλλάξει.

Πάντως, προς το παρόν, η επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικης οικογενειας, δν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάλυψη κενων θέσεων, κάτι που σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα ίσως υπάρξει παύσεις στις προσλήψεις.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ