Χθες όλος ο κόσμος παρακολουθούσε με αγωνία τα όσα δήλωσαν Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη της Όπρα Γουίνφρεϊ. Το γνωστό ζευγάρι αποκάλυψε πολλά σοκαριστικά πράγματα που συνέβαιναν πίσω από τις πόρτες του παλατιού, αλλά και τους λόγους που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το παλάτι.

Μεταξύ άλλων, η Μέγκαν αποκάλυψε ότι όταν ακόμη ήταν έγκυος τον Άρτσι, στο παλάτι είχε ξεσπάσει μία διαμάχη για το μέλλον του νεαρού πρίγκιπα. Συγκεκριμένα η Μέγκαν είπε ότι κάποια μέλη από τη Βασιλική Οικογένεια, εξέφρασαν την άποψη ότι το χρώμα του δέρματος του πρίγκιπα θα ήταν κίνδυνος για το μέλλον της μοναρχίας.

Ένα βράδαυ όμως, τον Ιανουάριο του 2019, η Μέγκαν και ο Χάρι ήταν προγραμματισμένο να παρεβρεθούν στην παράσταση του περίφημου «Τσίρκου του Ήλιου» Cirque du Soleil. Λίγο πριν την παράσταση, τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας κάλεσαν το ζευγάρι και τους ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν έναν μαύρο πρίγκιπα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η συζήτηση αναστάτωσε πολύ το ζευγάρι και ως συνέπεια δεν ήθελαν να πάνε στην παράσταση, αλλά οι άνθρωποι του παλατιού επέμεναν ότι «the show must go on».

Το βίντεο που ακολουθεί, είναι από την είσοδό τους στο κτίριο για να δουν την παράσταση και από το τέλος στα παρασκήνια με τους συντελεστές κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου. Ο εκνευρισμός και το παγωμένο χαμόγελο στα χείλη και των δύο είναι φανερός και δεν έχει καμία σχέση με τις λαμπερές εμφανίσεις που τους είχαμε συνηθίσει.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε χθες η Μέγκαν, όταν επέστρεψαν μετά από την παράσταση στο παλάτι, η νεαρή μητέρα κατέρρευσε ψυχολογικά. Ήταν εκείνη η βραδιά που όπως αποκάλυψε στην Όπρα, σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. Πρόκειται για το βράδυ, που όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Χάρι, ζητούσε τρελαμένος βοήθεια.

Οι άνθρωποι του Παλατιού ωστόσο δεν τον άφηναν να πάει σε ψυχολόγο-γιατρό εκτός του παλατιού τη σύζυγό του, από τον φόβο μήπως διαρρεύσει το θέμα στα media. Παράλληλα δεν του επέτρεπαν να την δει ο ψυχολόγος του Παλατιού του Κένσιγκτον, καθώς αυτός είναι για τους εργαζόμενους και όχι για τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ