Αίσθηση προκάλεσε πριν από μερικές εβδομάδες, η αποκάλυψη της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι πως δέχτηκαν ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του Άρτσι πριν ακόμη γεννηθεί.

Οι δυο τους, δεν θέλησαν να αποκαλύψουν το όνομα, ώστε να μην γίνει στόχος. Παρόλα αυτά, η αποκάλυψη στο εν λόγω ερώτημα έγινε από την εφημερίδα The Sun.

Η συγγραφέας βασιλικών βιβλίων Lady Colin Campbell που ήταν παντρεμένη με τον Λόρδο Colin Ivar Campbell ισχυρίστηκε ότι βασιλική πηγή της αποκάλυψε ποιο είναι το πρόσωπο που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο.

Μάλιστα, μέσω ενός βίντεο αποκάλυψε ότι αυτή που αναρωτήθηκε για το παιδί ήταν η Πριγκίπισσα Άννα, η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ.

“Δεν υπήρχαν ανησυχίες για το χρώμα της Meghan Markle, η Πριγκίπισσα Άννα δικαίως ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Meghan, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της Meghan να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να δείξει σεβασμό για τον θεσμό και την οικογένεια της οποίας έγινε μέλος”, δήλωσε η Lady Colin Campbell.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ