Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να ζουν μίλια μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά συνεχίζουν να είναι πολύ δεμένοι μαζί τους. Ο Άρτσι, 3 ετών και η Λίλιμπετ, 1 έτους μαζί με τους γονείς τους έχουν ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για περιορισμένες περιστάσεις.

Αλλά τώρα μία σημαντική λεπτομέρεια φωτίζει τους ισχυρούς δεσμούς που συνδέουν τα δύο παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Άρτσι & Λίλιμπετ: Τους συνδέουν ισχυροί δεσμοί με τη βασιλική οικογένεια

Όπως ανακοινώθηκε, ο Κάρολος θα στεφθεί βασιλιάς στις 6 Μαΐου. Είναι η ημέρα που ο εγγονός του Άρτσι θα γιορτάσει τα 4α γενέθλιά του.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα δώσουν το παρών στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ , αλλά φαίνεται απίθανο να μην είναι παρόντες. Η Marlene Koenig, η βασιλική ιστορικός αναφέρει: «Ο Άρτσι είναι πολύ μικρός για να δώσει το παρών στη στέψη του παππού του. Αλλά ο Κάρολος ήταν 4,5 ετών όταν στέφθηκε βασίλισσα η Ελισάβετ. Ωστόσο, ο Άρτσι δεν είναι είναι διάδοχος του θρόνου ή δεν είναι κοντά στη διαδοχή».

Αυτή δεν είναι η μόνη σύμπτωση που συνδέει τα παιδιά του Μέγκαν και του Χάρι και τη βασιλική οικογένεια. Η Λίλιμπετ γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια τον περασμένο Ιούνιο που συνέπεσε χρονικά με τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της αείμνηστης μονάρχη.

Μάλιστα, εκείνη ήταν η πρώτη φορά που η Λίλιμπετ συνάντησε την αείμνηστη προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ. Θυμίζουμε ότι το όνομα της Λίλιμπετ, επιλέχθηκε ως φόρος τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ την οποία αποκαλούσαν τα μέλη της οικογένειάς της, χαϊδευτικά έτσι. Το μεσαίο όνομα της Λίλιμπετ είναι Νταϊάνα και επιλέχθηκε για να τιμήσει τη μνήμη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ