Νέες πληροφορίες και λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του Πρίγκιπα Χάρι, ”Ρεζέρβα”, για τη ζωή του, την σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ αλλά και τη βασιλική οικογένεια.

Όπως εξηγεί στο βιβλίο, όταν οι δυο τους πραγματοποιήσαν ένα ταξίδι στην Ινδία, εκείνος την είχε συμβουλεύσει να μην ποζάρει μπροστά από το Taj Mahal για να μην σχολιαστεί αρνητικά η συγκεκριμένη κίνηση. Ο λόγος ήταν επειδή η μητέρα του Νταϊάνα είχε φωτογραφηθεί εκεί το 1992 και το στιγμιότυπο είχε γίνει viral. Συγκεκριμένα, η Νταϊάνα πόζαρε μόνη της και πολλοί ήταν εκείνοι που ερμήνευσαν τη συγκεκριμένη κίνηση σαν ένα μήνυμα για τις δυσκολίες που βίωνε στον γάμο της με τον Κάρολο.

Μια αντίστοιχη φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ λοιπόν θα θεωρούνταν κίνηση μίμησης. Συγκεκριμένα, o Πρίγκιπας Χάρι γράφει στο βιβλίο του: «”Μην βγάλεις φωτογραφία μπροστά από το Taj Mahal”. Με ρώτησε “γιατί” και της είπα “η μαμά μου”.

Της εξήγησα ότι η μαμά μου είχε ποζάρει για μια φωτογραφία εκεί και είχε γίνει iconic και δεν ήθελα κάποιος να πιστέψει ότι η Μέγκαν προσπαθεί να μιμηθεί τη μαμά μου. Η Μέγκαν δεν είχε δει τη φωτογραφία και είχε σαστίσει με αυτό που της είπα και την αγαπώ που σάστισε».

Η φωτογραφία της Νταϊάνα έχει εμπνεύσει πολλούς επισκέπτες του Taj Mahal να φωτογραφηθούν στο ‘Diana Bench’ ενώ το 2016 ο William και η Kate είχαν ποζάρει μαζί στην ίδια θέση, 24 χρόνια μετά από εκείνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ