Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ , την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν φέτος στο εξωτερικό αλλά να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα, ολόκληρη η οικογένεια πήγε στις Νήσους του Σίλι, εκεί όπου ο Γουίλιαμ πήγαινε διακοπές όταν ήταν παιδί με τους γονείς του πρίγκιπα Κάρολο και πριγκίπισσα Νταϊάνα καθώς και τον μικρότερο αδελφό του πρίγκιπα Χάρι το 1989.

 

Η οικογένεια βρίσκεται εκεί τις τελευταίες μέρες και μάλιστα την Πέμπτη, ο Γουίλιαμ και η Κάθριν απόλαυσαν μαζί μία βόλτα με τα ποδήλατα στο εκπληκτικό νησί Τρέσκο.

Αυτή θα είναι μια σύντομη απόδραση για την οικογένεια, η οποία θα επιστρέψει στο Νόρφολκ την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την επίσημη τουριστική ιστοσελίδα των Νησιών Σίλι, τα νησιά προσφέρουν μια «πιο απλή, πιο ευγενική και πιο ήρεμη» ποιότητα ζωής.

Υπάρχουν μάλιστα πολλά πράγματα που ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις θα μπορούσαν να δουν όσο μένουν εκεί, καθώς το σύμπλεγμα των Νήσων Σίλι που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της χερσονήσου της Κορνουάλης, προσφέρει περισσότερες από 35 εκπληκτικές παραλίες και πέντε κατοικημένα νησιά – το St. Mary’s, το Τρέσκο, το St. Martin’s, το Μπρίχερ και St. Agnes.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ