Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το νέο “χτύπημα” του πρίγκιπα Χάρι κατά της οικογένειάς του. Σε λίγες μέρες δημοσιεύονται τα απομνημονεύματα του Χάρι, και με αφορμή αυτό το βιβλίο έχει δώσει συνέντευξη στο βρετανικό κανάλι ITV.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 8 Ιανουαρίου, λίγο πριν βγει στη δημοσιότητα το βιβλίο του Χάρι με τίτλο “Spare” όπου για ακόμα μια φορά θα μας πει τα παράπονά του για τον τρόπο που μεγάλωσε στο παλάτι.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι θέλει να έχει τον πατέρα του και τον αδελφό του, αλλά δεν θέλει την οικογένειά του με τη μορφή που είναι, δηλαδή ότι δεν θέλει τον θεσμό της μοναρχίας και όλα όσα συνδέονται με αυτόν.

Θέλω να έχω τον πατέρα μου, θέλω να έχω τον αδελφό μου, αλλά θέλω μια οικογένεια, όχι έναν θεσμό“, δηλώνει ο πρίγκιπας Χάρι.

Ακόμα λέει ότι οι συγγενείς του “νιώθουν καλύτερα παρουσιάζοντάς μας ως κακούς” και ότι “δεν έχουν δείξει καμία απολύτως προθυμία να συμφιλιωθούμε”.

“Δεν χρειάστηκε ποτέ να είναι έτσι”, είπε προσθέτοντας πως “θα ήθελα να πάρω πίσω τον πατέρα μου, θα ήθελα να έχω πίσω τον αδερφό μου”.

Αγανακτισμένοι οι βρετανοί royals

Tην ίδια ώρα οι βρετανοί royals παρουσιάζονται “εξαντλημένοι” με τη συνεχόμενη “ροή παραπληροφόρησης” του Χάρι και της Μέγκαν, σύμφωνα με πηγές, απαντώντας στον Χάρι ότι “αυτός δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να φτιάξεις τις σχέσεις σου με τον πατέρα και τον αδελφό σου”.

Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε ότι η οικογένειά του “δεν έχει δείξει καμία απολύτως διάθεση συμφιλίωσης” αν και τα γεγονότα φανερώνουν άλλα.

Το ζευγάρι που ζει στην Αμερική έχει ξεκινήσει μονομερώς έναν πόλεμο στον οποίο δεν έχει εμπλακεί η βασιλική οικογένεια, ενώ ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος μίλησε με τρυφερά λόγια για τον γιο του και τη νύφη του, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Την ίδια ώρα ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν σταματήσει να εκφράζουν τα παράπονά τους κατά της βρετανικής μοναρχίας από τότε που αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, όπου ζουν με τα δύο μικρά παιδιά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ