Μπορεί να έγινε 96 ετών και να είναι η γηραιότερη μονάρχης που βασίλευσε ποτέ στη Βρετανία ωστόσο για την ηλικία της, το δέρμα της παραμένει λαμπερό.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό ομορφιας της;

 Ο anti-ageing expert, Stuart Miles, μετά από μελέτη που αφορούσε τα μυστικά της νεότητας της Βασίλισσας είχε αναφέρει, σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Hello!, ότι η μονάρχης τηρεί έναν πολύ απλό κανόνα ομορφιάς. Αποφεύγει τον ήλιο!

Διαβάστε επίσης: Έβελυν Καζαντζόγλου: Σου δείχνει πως να φτιάξεις την viral κοτσίδα που κάνουν όλα τα fashion girls (βίντεο)

Ο Μiles λοιπόν εξήγησε πως: «Η βασίλισσα έχει απίστευτη επιδερμίδα και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως μία ζωή απέφευγε την έκθεση του προσώπου της στην ηλιακή ακτινοβολία. Μάλιστα, στα ταξίδια της στο εξωτερικό, πάντα φορούσε καπέλο ή κουβαλούσε ομπρέλα που προστάτευε το δέρμα της από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου». Συνεχίζει λέγοντας πως η ίδια «προτιμά να περνά τα καλοκαίρια της στη Σκωτία (σε σχέση με άλλα μέρη που έχουν μεγαλύτερη ηλιοφάνεια). Αυτό έχει κρατήσει το δέρμα της όσο το δυνατόν πιο νεανικό όλα αυτά τα χρόνια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ