Η επιδερμίδα μας για να παραμείνει λαμπερή και νεανική χρειάζεται μια ρουτίνα περιποίησης που θα περιλαμβάνει τα σωστά προϊόντα.

Ένα από αυτά είναι και ο πανίσχυρος ορός Ultimune της Shiseido. Ο ορός Ultimune της Shiseido διαθέτει μια πρωτοποριακή διπλή αντιγηραντική τεχνολογία, ενισχυμένη από 8 βοτανικά εκχυλίσματα, που ενεργοποιεί την εσωτερική αμυντική δύναμη της επιδερμίδας και την επαναφέρει στην ιδανική της κατάσταση. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε 7 Δευτερόλεπτα πωλείται και ένας όρος.

Ποια ακριβώς είναι τα οφέλη του και πως λειτουργεί:

Χάρη στην ελαφριά σύσταση του διεισδύει ακόμη και στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας ενεργοποιόντας τις εσωτερικές άμυνες της επιδερμίδας. Παράλληλα, προλαμβάνει τα σημάδια της φυσικής γήρανσης ενυδατώνοντας και ενδυναμώνοντας την επιδερμίδα.

Ο ορός Ultimune περιέχει την διπλή τεχνολογία αντιγήρανσης ImuGenerationRED, που επιδρά στην ενίσχυση της άμυνας και στην μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας. -Ενισχύει τη λειτουργία των κυττάρων του ανοσοποιητικού, για ισχυρή άμυνα στην επιδερμίδα. -Ενισχύει την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας για να διατηρεί την υγιή ροή του αίματος.

Τι διαπιστώσαμε όταν το χρησιμοποιήσαμε:

Έχει ένα υπέροχο άρωμα, που προέρχεται από το φυσικό πράσινο λουλουδάτο άρωμα του Ultimune το οποίο αναμειγνύεται με floral νότες και δημιουργεί μια χαλαρωτική διάθεση. Μόλις εφαρμόσεις μερικές σταγόνος από τον ορό, σε καθαρή επιδερμίδα, θα αισθανθείς αμέσως την επιδερμίδα σου πιο αναζωογονημένη και δροσερή. Σε μόλις δέκα δευτερόλεπτα, η επιδερμίδα σου θα τον έχει απορροφήσει εντελώς αφήνοντας ένα μεταξένιο φινίρισμα.			
			

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ