Τα έντονα και γεμάτα φρύδια έχουν την τιμητική τους. Και μπορεί κάποτε η απόλυτη τάση να ήταν τα λεπτά τόξα, ωστόσο, αυτό τις τελευταίες σεζόν αποτελεί παρελθόν και πλέον το απόλυτο beauty trend είναι τα bold φρύδια. Κάπως έτσι όλες μας αφήσαμε το φυσικό μας σχήμα και δεν ξανά πιάσαμε τσιμπιδάκι στα χέρια μας.

Μάλιστα, για όσες από εμάς δεν έχουμε έντονα τόξα , οι τεχνικές επέκτασης και μετασχηματισμού είναι μια καλή λύση. Ωστόσο, αν δεν θες να εφαρμόσεις καμία από αυτές τις πρακτικές εμείς μπορούμε να σου πούμε πως θα καταφέρεις να γεμίσεις τα αραιά σου φρύδια μόνο με το μακιγιάζ σου και με απλά εργαλεία ομορφιάς 

Brow tips

Η make-up artist, Mary Phillips, η οποία έχει συνεργαστεί με αρκετές celebrities όπως, Kim Kardashian, Hailee Steinfeld και Jennifer Lopez, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της. Σύμφωνα με τις συμβουλές της ο τρόπος για να αποκτήσουμε τα τέλεια έντονα φρύδια είναι πολύ απλός. Ένα χτενάκι φρυδιών είναι απαραίτητο.

Η αγαπημένη επιλογή της Mary Philips είναι το βουρτσάκι  Tweezerman’s Dual-Ended Angled Brow Brush και αυτό επειδή έχει πολύ ωραίες, πυκνές τρίχες. Στην συνέχεια μας λέει να χρησιμοποιήσουμε μια πούδρα φρυδιών, η οποία θα είναι πιο ανοιχτόχρωμη από το χρώμα της τρίχας μας και με αυτή να περάσουμε τα φρύδια μας.

Στη συνέχεια πρέπει να χτένισε με το βουρτσάκι απαλά τις τρίχες. Ακολούθησε τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν οι τρίχες των φρυδιών σου, αφήνοντας τες να εκτείνονται πάνω από το σχήμα του φρυδιού σου. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα τζελ φρυδιών για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα στο σωστό σχήμα.

Μια ακόμα make-up artist, η Katie jane Hughes , μας δίνει και αυτή το δικό της tip για να πειραματιστούμε με την πυκνότητα των φρυδιών μας. Η συμβουλή της είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα μολύβι φρυδιών για να περιγράψουμε ελαφρώς το γενικό σχήμα που προτιμάμε. Το Giorgio Armani Smooth Silk Brow Pencil είναι να μολύβι που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το επιθυμητό σχήμα.

Το tutorial βίντεο της Katie Jane μπορεί να σου δείξει step by step πως θα δημιουργήσεις τα τέλεια φρύδια. Η διαδικασία που ακολουθεί η ίδια γίνεται με ένα στυλό φρυδιών προκειμένου να σχεδιάσει μεμονωμένες τρίχες φρυδιών. Για να έχεις τις πιο ρεαλιστικές δυνατές τρίχες, τοποθετήστε την άκρη της πένας κοντά στο κάτω μέρος του φρυδιού και κάνε ελαφριά κίνηση προς τα πάνω. Το μόνο που μένει να κάνεις μετά είναι να χρησιμοποιήσεις το κονσίλερ σου κατά μήκος του κάτω μέρους των φρυδιών σου προκείμενου να δημιουργήσεις μια ευκρινή και καθαρή όψη.

Η δικιά μας συμβουλή είναι όποια και αν είναι η μέθοδος που προτιμάς για να αποκτήσεις γεμάτα και έντονα φρύδια, πρέπει πάντα να λάβεις υπόψιν ότι επειδή τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου μας το αποτέλεσμα επιβάλλεται να δένει αρμονικά και με τα αλλά χαρακτηριστικά σου. Σε διαφορετική περίπτωση είναι εύκολο να αγριέψει το πρόσωπό σου.

 

 

 

Πηγή: elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ