Ποιος είπε ότι το ψυγείο είναι μόνο για να αποθηκεύουμε τα τρόφιμα μας; Οι ειδικοί  συνιστούν να αποθηκεύουμε τα παρακάτω προϊόντα ομορφιάς σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να μεγιστοποιούμε τη δράση τους και να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής τους.

Kρέμα ματιών
Εφαρμόζοντας κρύα την κρέμα ματιών σου βοηθάς στη σύσφιξη των αιμοφόρων αγγείων αλλά και στη μείωση του πρηξίματος της περιοχής.

Ενυδατικό gel ματιών Hydragenist Gel Yeux, Lierac Paris. Στα φαρμακεία.

Άρωμα
Όταν αφήνεις το αγαπημένο σου άρωμα εκτεθειμένο στο μπουντουάρ ή στο μπάνιο σου αλλοιώνεται η μυρωδιά των συστατικών του. Κράτησε το στο ψυγείο για να το κάνεις να διαρκέσει περισσότερο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Βερνίκι νυχιών
Για να μην δημιουργούνται “κόμποι” στα βερνίκια σου και να διατηρούνται οι χρωστικές αναλλοίωτες, φύλαξε τα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Le Vernis Longwear Nail Colour 08, Chanel.

Ρετινόλη και Βιταμίνη C
Τα συγκεκριμένα δραστικά συστατικά είναι πολύ ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες και στην υγρασία. Τα ρετινοειδή, η βιταμίνη C και το benzoyl perioxide, που βρίσκεται συνήθως σε προϊόντα κατά της ακμής, πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο σε σταθερή θερμοκρασία.

Kρέμα νυκτός με ρετινόλη Night Force A+E, Frezyderm. Στα φαρμακεία.

Μάσκες προσώπου
Διατηρώντας τις μάσκες σου σε κρύο περιβάλλον και ειδικότερα αυτές που είναι για ευαίσθητη επιδερμίδα βοηθάς στην μείωση του κοκκινίσματος.

Μάσκα ενυδάτωσης Rubber Mask Moist Lover, Dr. Jart. Αποκλειστικά στα Sephora.

Φυσικά προϊόντα
Τα οργανικά και φυσικά προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά, parabens ή sulphates για να εξασφαλίσουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Αποθήκευσε τα στο ψυγείο σου για να παρατείνεις τη διάρκεια τους και να αποφύγεις την εμφάνιση βακτηρίων.

Ενυδατικό σπρέυ με απόσταγμα γερανιού Balancing Mist, Disciple. Αποκλειστικά στο www.inbeautypharma.gr

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ