“Μετά τις γυναίκες, τα λουλούδια είναι το πιο αξιαγάπητο πράγμα στον κόσμο”

Ο François Demachy δημιούργησε εάν άρωμα ισχυρό που αγκαλιάζει τις αισθήσεις

«ΚΡΙΝΟΣ TUBEROSE ΑΠΟ ΤΗΝ GRASSE»

«ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

 

Ο François Demachy δημιούργησε εάν άρωμα ισχυρό που αγκαλιάζει τις αισθήσεις.

Tο νέο J’adore χαράζει το μονοπάτι του δίνοντας έμφαση στη μοναδική του φιλοσοφία που εκφράζει τη δύναμη, την ελευθέρια και τον αισθησιασμό.

Το J’adore αποτέλεσε έμπνευση και για το ίδιο του το όνομα, ένα ιστορικό νεολογισμό που εκφράζει την άπειρη ομορφιά του J’adore eau de Parfum Infinissime.

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟ

Φυσικά είναι παρούσα η υπογραφή των λουλουδιών του J’adore, που αναγνωρίζεται αναμεσά σε άλλες. Το λουλουδάτο μπουκέτο του είναι κλασσικό, ανθίζοντας σε μια αισθησιακή πληρότητα, λουσμένη με φως. αλλά η παρουσία των λουλουδιών είναι πιο δυνατή όσο ξετυλίγεται λάμψη τους, γεμάτη ζωή και σαγήνη.

Το πληθωρικό και αισθησιακό τριαντάφυλλο cent folia απλώνει τη μοναδική του ένταση. συνυπάρχει με τα λευκά λουλούδια – πληθωρικό γιασεμί sambac με μια πορτοκαλένια πλευρα, που συνοδεύεται από μια φρέσκια συμφωνία lily of the valley. Απαλό και ακτινοβόλο, φωτεινό και άμεσα λουλουδάτο, το ylang-ylang φωτίζει αμέσως τη σύνθεση.

Ωστόσο, αν και J’adore είναι παρόν, απτό και αναγνωρίσιμο, είναι επίσης σαφές ότι κυριολεκτικά… είναι διαφορετικό κατά κάποιον τρόπο. Άλλα από που προέρχεται αυτό το ισχυρό ταπεραμέντο, αυτή η σαγήνη, ο άπειρος αισθησιακός χαρακτήρας;

Ή απάντηση είναι απλή: ένα λουλούδι έχει κλέψει την παράσταση στο μπουκέτο του αλλάζοντας το εξ ‘ολοκλήρου. αυτό το θρυλικό λουλούδι, συνώνυμο του υπαινιγμού και της θηλυκότητας, των έντονων συναισθημάτων και της επιθυμίας, είναι ο κρίνος tuberose.

 

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ.

Για πάνω από μια δεκαετία ο οίκος DIOR προσπάθησε να αναπτύξει συνεργασίες σε όλον τον κόσμο για να προσφέρει αρώματα DIOR με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Oι τελευταίες ακτίνες του ήλιου εξαφανίζονται πάνω από το «clos de callian» και το «domaine de manon». Σε αυτά τα κτήματα στη γη της grasse, με απόσταση λίγων χιλιομέτρων και αφιερωμένα στην καλλιέργεια αρωματικών λουλουδιών, οι συλλέκτες αφαιρούν με σιγουριά τις συστάδες των μικρών λευκών λουλουδιών από τους μίσχους.

Ο οίκος DIOR είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να δημιουργεί τα αρώματα του με τα ευγενέστερα λουλούδια της grasse. για το σκοπό αυτό, όχι μόνο υποστήριξε και ενθάρρυνε την επαναφορά αυτού του απαιτητικού λουλουδιού, αλλά αποφάσισε επίσης, να χρησιμοποιήσει την τεχνική εξαγωγής enfleurage.

Αυτή η παραδοσιακή τεχνική είναι χρονοβόρα και απαιτεί μεγάλη δεξιότητα προκειμένου να αποφευχθεί η υπερθέρμανση ή η αλλοίωση του φυτού, ώστε να διατηρηθεί όσο πιο κοντά στο ακριβές άρωμα που πηγάζει από αυτό το πολύτιμο λουλούδι.