Τα LED άρχισαν να χρησιμοποιούνται -σχετικά πρόσφατα- ως μέρος της θεραπείας δερματικών παθήσεων. Λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία προσώπου και λαιμού που χρησιμοποιεί τη μη θερμική ενέργεια φωτός LED έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα skincare gadgets που λατρεύουν οι celebrities.

H Victoria Beckham, Chrissy Teigen, η Julia Roberts είναι μόνο μερικές από τις πολλές κύριες που τις χρησιμοποιούν λίγο πριν εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε επίσης: Σ’ αυτή την ενυδατική κρέμα ορκίζεται η Sarah Jessica Parker! Την χρησιμοποιεί εδώ και δέκα χρόνια

Οι μάσκες LED χρησιμοποιούνται επιταχύνουν την αναζωογόνηση και την επιδιόρθωση του δέρματος. Μάλιστα κάθε χρώμα LED έχει την δική του ιδιότητα.

Κόκκινο φως
Πρόκειται για το πιο δημοφιλές φως αφού παράγει τη μεγαλύτερη ποσότητα κολλαγόνου και έτσι βοηθά με τη μείωση των ρυτίδων και των ουλών ακμής, τη βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος.

Μπλε φως
Το μπλε φως LED χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής.

Κίτρινο φως
Αν και δεν έχουν γίνει πολλές έρευνες, για το συγκεκριμένο οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως βοήθα στην επούλωση των ερεθισμών και τις εξάρσεις του πολύ ευαίσθητου δέρματος, βελτιώνοντας έτσι την υφή του.

Πράσινο φως
Όπως και το κίτρινο έτσι και με το πράσινο φως, δεν έχουν πραγματοποιηθεί πολλές έρευνες, ωστόσο δείχνει να συμβάλλει στην επαναφορά της λάμψης της επιδερμίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ