Η μοναδική hairstylist Μαριάννα Παπαναστασίου μας αποκαλύπτει τα trends που θα επικρατήσουν τη φθινοπωρινή σεζόν και μας δίνει τις δικές της συμβουλές.

Ποια είναι τα νέα trends που θα επικρατήσουν το φθινόπωρο όσον αφορά τα χρώματα στα μαλλιά;

Παρατηρούμε ότι οι τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο είναι οι πιο ζεστοί τόνοι, όπως το σοκολατί, το καφέ, το κόκκινο και τα πιο χάλκινα χρώματα, τα οποία θα δούμε σε όλα τα μαλλιά αλλά και σε τεχνικές Balayage.

Κοντά μαλλιά ή μακριά μαλλιά για τη νέα σεζόν;

Το μήκος παραμένει στο medium length καρέ και θα συνεχίσουμε με τα πολλά layers. Στη φετινή σεζόν όμως θα δούμε και το wolf cut, αλλά και πιο 60’s haircuts.

Θα έχουμε extreme makeovers την φθινοπωρινή σεζόν ή θα είναι πιο ήρεμες οι αλλαγές που θα κάνουμε;

Τα extreme makeovers νομίζω πάντα υπάρχουν, αλλά αυτό εξαρτάται από τις πελάτισσες και το στυλ τους. Όσον αφορά τα trends του Φθινοπώρου, παραμένουμε στις πιο «ήρεμες» επιλογές.

Μετά την καλοκαιρινή σεζόν, τα μαλλιά μας φθάρηκαν και έχασαν την λάμψη τους. Τι θεραπείες θα μας προτείνατε για να αποκτήσουν και πάλι την ζωντάνια τους;

Μετά την καλοκαιρινή σεζόν, τα μαλλιά μας σίγουρα θα θέλουν μια ανανέωση, είτε σε χρώμα, είτε με μια καλή θεραπεία αναδόμησης. Πάντοτε μπορείτε, με τις συμβουλές των ειδικών, να ακολουθήσετε μια σειρά από θεραπείες στο κομμωτήριο ή και στο σπίτι, ώστε να επανέλθει στα μαλλιά σας η λάμψη και η ζωντάνια.

Μπορούμε να περιποιηθούμε εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά μας στο σπίτι;

Φυσικά! Πάντα όμως με τα σωστά προϊόντα, που είναι κατάλληλα για τα δικά σας μαλλιά και τις ανάγκες τους. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα που χρειάζεστε από τον κομμωτή σας, κάνοντας τις ανάλογες θεραπείες και δημιουργώντας μια σωστή ρουτίνα για τα μαλλιά σας, με τη χρήση του σωστού σαμπουάν, της κατάλληλης μάσκας και το leave-in προϊόν σας. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να εντάξετε στην καθημερινότητα σας ένα θερμοπροστατευτικό, το οποίο θα εφαρμόζετε πριν τη χρήση θερμότητας στα μαλλιά. 

Back to school! Μπορείτε να μας δώσετε συμβουλές για να προστατέψουμε τα παιδιά από τις ψείρες;

Back to school! Ένα κομμάτι που ταλαιπωρεί πολλές μητέρες και παιδιά, είναι οι ψείρες. Το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά να λούζουν τα μαλλιά τους πιο συχνά και να κάνουν ένα πολύ καλό ξέβγαλμα των προϊόντων από τα μαλλιά τους. Επίσης, μπορείτε μία φορά τον μήνα να βάζετε προληπτικά φάρμακα για τις ψείρες. Προσπαθήστε καθ’ όλη την ημέρα που τα παιδιά βρίσκονται στο σχολείο, να έχουν τα μαλλιά τους χτενισμένα και τα κορίτσια πιασμένα σε κοτσίδα. Τέλος, ενημερώστε τα παιδιά, τι είναι οι ψείρες, πώς μοιάζουν και επίσης τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να τις κολλήσουν. Οι ψείρες δεν πετάνε από το ένα κεφάλι στο άλλο, αλλά εξαπλώνονται με την πολύ κοντινή επαφή με τα άλλα παιδάκια.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την hair stylist Μαριάννα Παπαναστασίου μέσω Facebook και Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ