Μακιγιάζ για τη Συλλογή Ready-To-Wear Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021

Ήθελα να δώσω έμφαση στα μάτια και να τα τονίσω, σχηματίζοντάς τα με μια πολύ πυκνή, μαύρη γραμμή

Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα αποτέλεσμα μακιγιάζ για τη συλλογή Ready-To-Wear Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 της Maria Grazia Chiuri, στο οποίο τα μάτια επικρατούν, σχηματισμένα με μαύρο eyeliner που κάνει αντίθεση με τη φυσική και λαμπερή επιδερμίδα.

«Ήθελα να δώσω έμφαση στα μάτια και να τα τονίσω, σχηματίζοντάς τα με μια πολύ πυκνή, μαύρη γραμμή».

@DIORMAKEUP
@PETERPHILIPSMAKEUP

 

ΜΑΤΙΑ
Ο Peter Philips εξηγεί: «Για να τραβήξω την προσοχή προς τα μάτια, χρησιμοποίησα την παλέτα 5 Couleurs Couture 649 Nude Dress για να χρωματίσω διακριτικά το άνω βλέφαρο. Στη συνέχεια, για να δημιουργήσω ένα έντονο γραφιστικό αποτέλεσμα και να δώσω έμφαση, σχημάτισα μια γραμμή eyeliner κατά μήκος της άνω και κάτω γραμμής των βλεφαρίδων με το Diorshow 24h Stylo 091 Matte Black, αλλά χωρίς να εκτείνω τη γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού. Η γραμμή είναι ισορροπημένη, ούτε λεπτή, ούτε παχιά, αλλά κυριολεκτικά δημιουργεί μια κορνίζα για τα μάτια χαρίζοντάς τους ένταση και «δραματικό» τόνο. Στη συνέχεια, ενίσχυσα το αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις βλεφαρίδες με τη μάσκαρα Diorshow Iconic Overcurl 090 Black. Στη συνέχεια περιποιήθηκα τα φρύδια με ένα ελαφρύ άγγιγμα Diorshow Brow Styler και Diorshow Pump ´N’ Brow, ώστε να δείχνουν φυσικά, δομώντας παράλληλα τα μάτια».

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Ο Peter Philips περιγράφει «μια φωτεινή και φυσική επιδερμίδα που απαιτεί τέλεια προετοιμασμένο και ενυδατωμένο δέρμα με τη ρουτίνα της Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming And Wrinkle-Correcting Creme. Στη συνέχεια εφάρμοσα το Dior Backstage Face & Body Primer 001 Universal, που καμουφλάρει τις ατέλειες και εξασφαλίζει σπουδαία εφαρμογή του Dior Backstage Face & Body Foundation, με αποχρώσεις επιλεγμένες να ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος. Τέλος, χρησιμοποίησα το Dior Forever Skin Correct για μικρές διορθώσεις».

 

ΧΕΙΛΗ
«Τα χείλη έδειχναν πολύ φυσικά. Λειάνθηκαν με το Dior Lip Sugar Scrub 001 Pink, ενυδατώθηκαν και τονίστηκαν με το Dior Lip Maximizer 001 Pink, ταμπονάροντας τη λάμψη».

ΝΥΧΙΑ

«Τα νύχια έδειχναν φυσικά με το Dior Vernis Muguet».

ΜΑΛΛΙΑ

Κάθε κοπέλα είχε το δικό της στυλ χτενίσματος για φυσικό αποτέλεσμα.
Κάποιες φορούσαν μαντίλες, ενώ άλλες φορούσαν κορδέλες με μικρά πέπλα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ:
ΣΥΛΛΟΓΗ: Συλλογή Dior Ready-To-Wear Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ready-To-Wear Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, Παρασκήνια Επίδειξης Μόδας Dior
ΜΑΤΙΑ : Το αποτέλεσμα δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την παλέτα 5 Couleurs Couture 649 Nude Dress και το Diorshow 24h Stylo 091 Matte Black Eyeliner, εφαρμοσμένο κατά μήκος της άνω και κάτω γραμμής των βλεφαρίδων. Για το σχήμα των φρυδιών χρησιμοποιήθηκε το Diorshow Brow Styler και το Diorshow Pump ´N’ Brow (σε αποχρώσεις ανάλογες με τον τόνο δέρματος).
ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Αρχικά, το δέρμα προετοιμάστηκε με τη ρουτίνα του Capture Totale
C.E.L.L. Energy Super Potent Serum και της Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming And Wrinkle-Correcting Creme, που ακολουθήθηκε από το Dior Backstage Face & Body Primer 001 Universal που καμουφλάρει τις ατέλειες στο δέρμα. Στη συνέχεια η επιδερμίδα καλλωπίστηκε με το Dior Backstage Face & Body Foundation (σε αποχρώσεις ανάλογες με τον τόνο δέρματος) και το Forever Skin Correct (σε αποχρώσεις ανάλογες με τον τόνο δέρματος) για διορθώσεις.
ΧΕΙΛΗ: Φυσικά, προετοιμασμένα με το Dior Lip Sugar Scrub 001 Pink και στη συνέχεια τονισμένα με το Dior Lip Maximizer 001 Pink.
ΝΥΧΙΑ: Φυσικά με το Dior Vernis Muguet 108.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ:
Ready-To-Wear Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, Παρασκήνια Επίδειξης Μόδας Dior
Μακιγιάζ δημιουργημένο και επιμελημένο από τον Peter Philips
Φωτογράφος: Sophie Tajan για λογαριασμό της εταιρείας Christian Dior Parfums