Γράφει η Ilona Garamvolgyi

Τώρα που το καλοκαίρι μπήκε δυναμικά, με τη ζέστη να έχει αρχίσει από τώρα να γίνεται αφόρητη, το μοναδικό πράγμα που δεν θέλουμε να μας συμβεί στις καθημερινές μας εμφανίσεις είναι να «λιώνει» το μακιγιάζ μας!

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι συνήθως πιο απαλό, με το φυσικό και το ηλιοκαμένο look! Οι σωστοί και πιο ελαφριοί συνδυασμοί χρωμάτων συνήθως σε γήινες αποχρώσεις μπορούν να μας κάνουν να εντυπωσιάσουμε με φυσικότητα.

Στο μακιγιάζ;

Less is more: ένα lip gloss, μπόλικη μάσκαρα και λίγη τερακότα για να δίνουμε έμφαση ακόμη περισσότερο στο καλοκαιρινό μας μαύρισμα!


 

Όταν όμως οι περιστάσεις το απαιτούν να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, τότε ακολούθησε τα παρακάτω tips για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ σου κι ας γράφει το θερμόμετρο έξω 40 βαθμούς.

  • Βάλε ένα καλό primer για μία σωστή βάση στο μακιγιάζ
  • Χρησιμοποίησε υγρές σκιές ματιών
  • Χρησιμοποίησε το Lip liner πριν το κραγιόν η lip gloss
  • Βάλτε ελαφριά μαύρη σκιά πάνω από το eyeliner για να κρατηθεί στη θέση του όπως το πρώτο λεπτό

Αντί για ένα fond de teint προτίμησε μια τερακότα, έτσι ώστε να δείχνετε πιο μαυρισμένη και να δημιουργήσετε ένα ηλιοκαμένο look!

Θα την απλώσεις με φαρδύ πινέλο στα ζυγωματικά, το μέτωπο, στη ράχη της μύτης και στο πιγούνι, για να πετύχεις το απόλυτο natural look που απαιτεί η εποχή.

Για εσάς που σας αρέσει το πιο έντονο μακιγιάζ, υπάρχει και η επιλογή ενός απαλού γήινου smokey eyes με υγρές σκιές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ