Κάθε σεζόν έχει και τους πρωταγωνιστές της. Κάπως έτσι, όλες μας τους πιο ζεστούς μήνες νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας και να πειραματιστούμε με την εμφάνισή μας από την κορυφή ως και τα νύχια.

Αρχίζουμε σίγα σιγά να πετάμε από πάνω μας τα πιο χοντρά και βαριά υφάσματα, επενδύουμε σε bold αποχρώσεις και η κάθε λεπτομέρεια αποκτά ξεχωριστή βαρύτητα. Και αφού αναφερόμαστε στα details σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε έμφαση και στο μανικιούρ μας. Και γιατί στο λέμε αυτό; Όπως ακριβώς συμβαίνει με το outfit μας, έτσι ακριβώς νέο ύφος αποκτά και το μανικιούρ μας. Ξέχνα τα σκουρόχρωμα και «ανιαρά» χρώμα και σχέδια. Τόλμησε τις πιο φωτεινές αποχρώσεις.

Αφηρημένα σχέδια που αποπνέουν μια πιο pop διάθεση μπαίνουν στο παιχνίδι. Οι απαλές αποχρώσεις αναμιγνύονται αρμονικά μεταξύ τους και συνθέτουν το πιο εντυπωσιακό nail trend.

Σίγουρα, κάνοντας μια περιήγηση στα Instagram accounts θα έχεις δει το παραπάνω nail trend. Διαφανής βάση συνδικασμένη άψογα με αφηρημένα σχέδια,  αυτό το Καλοκαίρι σίγουρα θα είναι η τάση που θα πρωταγωνιστήσει.

Η κρυστάλλινη βάση είναι  must και τα ιριδίζοντα details  συνθέτουν το απόλυτο nail trend. Κάπως έτσι αυτό μας παραπέμπει στο φως που διέρχεται από ένα κρυστάλλινο πρίσμα, δημιουργώντας στην επιφάνεια όλα τα χρώματα διάσπαρτα.

Οι λαμπερές και οι μεταλλικές αποχρώσεις επιστρέφουν δυναμικά. Μπορείς να προσθέσεις και κάποια διακριτικά σχέδια στην κορυφή των νυχιών , όπως αυτή με τα λευκά αφράτα σύννεφα πάνω στη βιολετή βάση.

Έμπνευση από τον σχεδιαστή Emilio Pucci,ο οποίος είναι γνωστός για τα αφηρημένα και έντονα σχέδια. Μπορεί αυτό το nail trend να είναι τολμηρό , αλλά αποπνέει στυλ. Αν θες μπορείς να προσθέσεις μαύρα περιγράμματα για να ορίσεις ακόμη περισσότερο τα χρώματα και τα σχήματα. Σε περίπτωση που σου φαίνεται αρκετά τολμηρό μπορείς να χρησιμοποιήσεις πιο η ουδέτερα χρώματα αντί για φωτεινότερα βερνίκια.

 

 

Πηγή: elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ