Στα 53 της χρόνια, η Σάλμα Χάγιεκ παραμένει μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του Χόλιγουντ. Η Μεξικανή ηθοποιός αποκαλύπτει τα μυστικά της διαχρονικής νεότητας της και όπως τονίζει δε χρησιμοποιεί ακριβές κρέμες, δεν κάνει θεραπείες προσώπου, αλλά απλά ακολουθεί τις συμβουλές της γιαγιάς της.

Στη συνέντευξη της στο αμερικανικό Glamour, η Χάγιεκ τονίζει ότι βρίσκει πάντοτε χρόνο να χαλαρώνει και να αδειάζει το μυαλό της, πράγμα που αντανακλά την εμφάνισή της. Δεν αγχώνεται με το πέρασμα του χρόνου, πολλές φορές αφήνει τα μαλλιά της να γκριζάρουν και αποδέχεται τις ρυτίδες της.

«Νομίζω ότι η ρουτίνα της ομορφιάς μου και ο τρόπος που βλέπω την ομορφιά, έχουν επηρεαστεί από τη γιαγιά μου. Εκείνη με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχουν πράγματα που δεν υπάρχουν εκεί έξω, γιατί τα brands ομορφιάς ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Υπάρχουν πράγματα που είναι πραγματικά καλά και έχουν παραμεριστεί από τη βιομηχανία της μόδας γιατί προσπαθεί να δημιουργεί και να πουλά νέα προϊόντα», δήλωσε η Σάλμα Χάγιεκ.

Όπως αποκάλυψε, μία συνήθεια που έχει είναι να μην πλένει το πρόσωπό της πρωί. «Ποτέ δεν πλένω το πρόσωπο μου το πρωί. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Νομίζω ότι αυτό είναι κακό για το δέρμα. Απλά το ενυδατώνω. Η γιαγιά μου, μου έμαθε ότι το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναπληρώνει όλα τα στοιχεία που έχει χάσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν έχω καθαρίσει το δέρμα μου καλά το βράδυ, γιατί να το κάνω και την ημέρα; Τι έχει μεσολαβήσει;»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ