Το Lunar New Year γιορτάζεται κυρίως στις ασιατικές χώρες και ξεκινάει πάντα σε νέα σελήνη. Η νέα, συλλεκτική συλλογή της M∙A∙C γιορτάζει το πνεύμα της ανανεωμένης οπτικής, της προοπτικής και των δυνατοτήτων. Προαναγγγέλοντας την καλή τύχη, η αρχή του νέου σεληνιακού έτους, επιτρέπει σε όλους μας να εισέλθουμε σταδιακά στο «μέλλον» ενώ βλέπουμε τα πάντα  συμπεριλαμβανομένου και του beauty bag μας- με μία νέα οπτική!


Η συλλογή αποτελείται από 11 τεμάχια, είναι βασισμένη σε M∙A∙C Classics και προσκαλεί όλους τους makeup lovers να δημιουργήσουν τις νέες παραδόσεις και να ανακαλύψουν την έμπνευση που κρύβουν αγαπημένα και κλασσικά προϊόντα, συνδυασμούς αποχρώσεων και νέες συσκευασίες.

«Αυτή η νέα –σεληνιακή- χρονιά, είναι συνυφασμένη με τη μεταφορά στο μέλλον, όλων των πραγμάτων που πάντα αγαπούσες», εξηγεί η Regan Rabanal, M∙A∙C Senior Manager of Makeup Artistry. «Η αλλαγή είναι καλή, αλλά όχι πάντα εύκολη και αυτή η συλλογή προσφέρει νέους συνδυασμούς και υφές που είναι πρακτικοί για όλους, αλλά και επαγγελματικά αξιόπιστοι, ταυτόχρονα. Ως makeup artist, η συλλογή αυτή, με εμπνέει να δημιουργήσω κλασσικά looks που η αξία τους έχει μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο, συνδυασμένα με νέα trends.»

Η συσκευασία της συλλεκτικής συλλογής αποκαλύπτει περίτεχνα μοτίβα με μπλε, ροζ και ροδακινί αποχρώσεις όπως αυτές τις Απαγορευμένης Πόλης και αποτελείται από 4 αποχρώσεις Lipstick, 4 αποχρώσεις Lipglass, 1 Blush Duo, μια 9πλή παλέτα σκιών ματιών και 1 πούδρα λάμψης Extra Dimension Skinfinish.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ