Η La Roche-Posay δημιουργεί συνθέσεις με αντιγηραντικά συστατικά

Για αντυριτθδική αποτελεσματικότητα και ταυτόχρονα χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ανοχή για το ευαίσθητο δέρμα

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ LA ROCHE-POSAY ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ, ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ HYALU B5 ΚΑΙ PURE VITAMIN C10 ΜΕ ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ (ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C), Η ΜΑΡΚΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: ΤΟ RETINOL B3 SERUM.

 

Ο ΝΕΟΣ ΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗ ΡΕΤΙΝΟΛΗ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΓΗΡΑΝΣΗΣ. ΤΟ RETINOL B3 ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ LA ROCHE-POSAY, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

 

HYALU B5 – ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι :

HYALU B5 SERUM: 43,30 €

*Η τελική τιμή καθορίζεται από το εκάστοτε σημείο πώλησης

 

Ο N°1 ορός αντιγήρανσης στα φαρμακεία στην Ευρώπη: το Hyalu B5 κέρδισε γρήγορα μια θέση στην καρδιά των καταναλωτών που θέλουν γρήγορα, αξιόπιστα αποτελέσματα από το αντιγηραντικό πρόγραμμα περιποίησής τους.

Εμπλουτισμένο με έναν συνδυασμό δύο καθαρών υαλουρονικών οξέων – δερματολογικά δραστικά συστατικά εξαιρετικής αποτελεσματικότητας– και με βιταμίνη B5, το Hyalu B5 εξασφαλίζει αποτελέσματα σε κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και στο ευαίσθητο.

 

ΝΕΟ RETINOL B3 – ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΒΑΘΙΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ & ΑΝΑΠΛΑΘΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ 

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι :

RETINOL B3 SERUM: 43,30 €

*Η τελική τιμή καθορίζεται από το εκάστοτε σημείο πώλησης

 

Η La Roche-Posay συμπληρώνει την αντιγηραντική της συλλογή με το λανσάρισμα του Retinol B3 Serum, του πρώτου αντιρυτιδικού δερματολογικού ορού με ρετινόλη που παρέχει μακράς διάρκειας διόρθωση των σημαδιών φωτογήρανσης

(βαθιές ρυτίδες, έλλειψη τονικότητας, ανομοιόμορφος τόνος επιδερμίδας) και λειαίνει ακόμα και το ευαίσθητο δέρμα.

Η καινοτομία του ορού έγκειται στον συνδυασμό ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού δερματολογικού δραστικού συστατικού (ρετινόλη) με συστατικά ανάπλασης που εξασφαλίζουν επίσης την ήπια δράση του προϊόντος στο δέρμα ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τυχόν ανεπιθύμητων ενεργειών.

 

PURE VITAMIN C10 – ΟΡΟΣ ΛΑΜΨΗΣ & ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι :

PURE VITAMIN C10 SERUM: 43,30 €

*Η τελική τιμή καθορίζεται από το εκάστοτε σημείο πώλησης

 

 

Ο N°1 ορός βιταμίνης C στην Ευρώπη: ο ορός της La Roche-Posay με βιταμίνη C έχει ήδη καταλάβει ηγετική θέση στην αγορά της αντιγήρανσης.

Το Pure Vitamin C10 Serum διαθέτει μια εξαιρετικά αποτελεσματική  σύνθεση που συνδυάζει 10% καθαρής βιταμίνης C με το σαλικυλικό οξύ για ήπια απολέπιση. Τα αποτελέσματα στο δέρμα είναι άμεσα:

ενισχυμένη απαλότητα, ενυδάτωση και λάμψη για επιδερμίδα με πιο λεία, πιο ομοιόμορφη υφή. Η προσθήκη της neurosensine και του ιαματικού νερού La Roche-Posay στη σύνθεση, συστατικών με καταπραϋντικές ιδιότητες, ενισχύει την ανοχή του ορού ακόμα και για το πολύ ευαίσθητο δέρμα.