Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου έφτασε και ότι κι αν έχεις στα σχέδια σου, σου έχουμε το ιδανικό μακιγιάζ την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μπορεί να έχεις επιλέξεις να περάσεις αυτή τη μέρα σε κάποιο εστιατόριο με το άλλο σου μισό, ή να έχετε αποφασίσατε να περάσετε αυτή τη γιορτή στο σπίτι ή μπορεί είσαι single και έχεις σχέδια με τις φίλες. Όποια κι αν είναι τα σχέδια σου, σού έχουμε ένα μίνι οδηγό από την Ιλόνα  για να πετύχεις το τέλειο beauty look.

*Tα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν είναι της εταιρίας Inglot.
Βάση
Για αρχή όπως μας εξήγησε χρησιμοποίησε για βάση το foundation Amc της εταιρίας Inglot, ενώ για τις φωτοσκιάσεις- τη γνωστή τεχνική του contouring- η γνωστή make-up artist επέλεξε ένα foundation σε αρκετά πιο σκούρα απόχρωση (DW20) από αυτό της βάσης. Ενώ, στο τελείωμα χρησιμοποίησε πούδρα με λίγη λάμψη και το HD highlighter 151.

Μάτια

Στα μάτια η Ιλόνα χρησιμοποίησε για βάση τη Eye Shadow Keeper και κάποιες σκιές από τη παλέτα partylicious 2. Όπως μας ανέφερε “Για το dramatic eyeliner χρησιμοποίησα το αγαπημένο μου Amc eyeliner gel 77, και αφού δημιούργησα την γραμμή στο πάνω κινητό βλέφαρο, με ταμποναριστές κινήσεις το έσβησα λίγο με μαύρη σκιά”

Φρύδια
“Τα φρύδια για να φαίνονται πιο σχηματισμένα, χρησιμοποίησα το brow shaping gel, το οποίο πέρασα αρχικά μια φόρα, περίμενα να στεγνώσει και έπειτα το πέρασα και δεύτερη φόρα φιξάροντας το με ένα πινέλο” εξηγεί η Ιλόνα.

Χείλη

Κι επειδή Valentines beauty look χωρίς κόκκινα χείλη δεν γίνεται μας “Για να πετύχουμε το τέλειο Valentine’s look για τα χείλη χρησιμοποίησα το μολύβι 72 για το περίγραμμα, στην συνέχεια εφάρμοσα το ένα ματ κόκκινο κραγιόν, το νούμερο 12 και από πάνω το αγαπημένο μου red of desire 05 lipgloss.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ