Καλοκαίρι και όπως γνωρίζουμε όλοι… αυτό σημαίνει καυτός ήλιος!

Γυναίκες, άνδρες και παιδιά, ειδικά στην Κύπρο, έχουμε μάθει από μικρή ηλικία πως δεν βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς το αντηλιακό μας, ώστε να προστατεύσουμε το δέρμα μας από εγκαύματα και στίγματα που αφήνει η ακτινοβολία.

Πολλές είναι οι εταιρείες που προτείνουν κάθε χρόνο την νέα σειρά αντηλιακής προστασίας, παρόλα αυτά, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το αγαπημένο μας γι’ αυτό το καλοκαίρι, το οποίο δεν είναι άλλο από τα νέα καινοτόμα προϊόντα της Youth Lab.

Πρόκειται για προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, που επιτυγχάνουν τη σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών ουσιών, με στόχο να ενεργοποιήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας, προκειμένου να προάγουν το σταδιακό “χτίσιμο” της νεότητας του δέρματος!

Η κατηγορία Sun Care της Youth Lab. περιλαμβάνει πλέον έξι αντηλιακά προϊόντα που προστατεύουν από τη UV & IR υπέρυθρη ακτινοβολία και ταυτόχρονα ενισχύουν τους μηχανισμούς επανόρθωσης και την άμυνα του δέρματος. Κοινά χαρακτηριστικά τους είναι η άμεση απορρόφηση, η ανάλαφρη υφή & το ευχάριστο άρωμα.

Η κίνηση ματ… για προστασία από τον ήλιο και ασφαλές μαύρισμα!

Πάμε να δούμε τι μας προτείνει η Youth Lab.

  • Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50

Η Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50 είναι μια μη λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος, δίχως χρώμα που προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και προστατευτική δράση έναντι στη UVA, UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία. Παράλληλα, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις καφέ κηλίδες. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΟΦΕΛΗ

– Βιταμίνη Β3 (Νιασιναμίδιο), που έχει διαπιστωθεί ότι βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα οδηγεί σε μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, των υπερ-μελαγχρωματικών κηλίδων και της ωχρότητας της επιδερμίδας, ενώ βελτιώνει την ελαστικότητά της.

-Ολιγοπεπτίδιο, που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μέσω της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης, συμβάλλοντας στη μείωση των ρυτίδων και τη σύσφιξη του δέρματος

-Βιταμίνη Ε, που έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και την λιπιδική υπεροξείδωση. Επίσης, έχει ενυδατική και αντιγηραντική δράση, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

-Ευρέως Φάσματος Αντηλιακά Φίλτρα για πολύ υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία

Άμεση απορρόφηση, δίχως να αφήνει λιπαρότητα και λευκά σημάδια / Ευχάριστο άρωμα

Χωρίς παραβένες & Γλουτένη / Μη φαγεσωρογόνο

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ / Εφαρμόστε το προϊόν πριν από την έκθεση στον ήλιο, απευθείας σε πρόσωπο και λαιμό, καλύπτοντας προσεκτικά όλες τις περιοχές που εκτίθενται. Για μεγαλύτερη προστασία επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από κολύμπι ή εφίδρωση.

 

  • Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50

Το Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50 είναι ένα μη λιπαρό κρεμοτζέλ για λιπαρά δέρματα με φυσικές χρωστικές, που προσφέρει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από τη UVA, UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ έχει αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση. Παράλληλα, βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ελέγχει τη λιπαρότητα και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Ιδανικό για το λιπαρό δέρμα.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΟΦΕΛΗ

-Βιταμίνη PP, ενυδατώνει, βοηθώντας το δέρμα να ανακτήσει την ελαστικότητα του

-Άμυλο από καλαμπόκι, απορροφά την πλεονάζουσα λιπαρότητα, δίνοντας ματ αποτέλεσμα

-Βιταμίνη Ε, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος

-Ευρέως Φάσματος Αντηλιακά Φίλτρα για υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία

-Φυσικές χρωστικές, που προσαρμόζονται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, δίχως λευκά σημάδια

-Άμεση απορρόφηση / Ευχάριστο άρωμα

-Χωρίς παραβένες & Γλουτένη / Μη φαγεσωρογόνο

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ / Εφαρμόστε το προϊόν πριν από την έκθεση στον ήλιο, απευθείας σε πρόσωπο και λαιμό, καλύπτοντας προσεκτικά όλες τις περιοχές που εκτίθενται. Για μεγαλύτερη προστασία επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από κολύμπι ή εφίδρωση.

 

  • Daily Sunscreen Cream SPF 50

Το Daily Sunscreen Cream SPF 50 με την κρεμώδη υφή και τις φυσικές χρωστικές απευθύνεται για κανονικά δέρματα, παρέχει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από τη UVA, UVB και IR υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ έχει αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση. Παράλληλα, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, αποτρέποντας τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ενώ ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Ιδανικό για το κανονικό / ξηρό δέρμα.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΟΦΕΛΗ

-Υαλουρονικό Οξύ, ενυδατώνει και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος

-Φωσφολιπίδια, για ενίσχυση του τόνου, της συνοχής και της πυκνότητας του δερματικού ιστού, αναδόμηση του φυσικού φραγμού προστασίας του δέρματος και περιορισμό της διαδερμικής απώλειας νερού

-Βιταμίνη Ε, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος

-Ευρέως Φάσματος Αντηλιακά Φίλτρα για υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία

-Φυσικές χρωστικές, που προσαρμόζονται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, δίχως λευκά σημάδια

-Άμεση απορροφητικότητα / Ευχάριστο άρωμα

-Χωρίς παραβένες & Γλουτένη / Μη φαγεσωρογόνο

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ / Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο, απευθείας σε πρόσωπο και λαιμό, καλύπτοντας προσεκτικά όλες τις περιοχές που εκτίθενται. Για μεγαλύτερη προστασία επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από κολύμπι ή εφίδρωση.

 

  • Oil Free Compact Cream SPF 50

Η Oil Free Compact Cream SPF 50 είναι μια κρεμώδη αντηλιακή σύνθεση πολύ υψηλής προστασίας σε μορφή compact makeup. Προσφέρει κάλυψη με ματ τελείωμα που διαρκεί για πολλές ώρες, ελαχιστοποιεί τους πόρους του δέρματος, δίνει λεία υφή και ανάλαφρη αίσθηση στο δέρμα. Ιδανική για το μικτό / λιπαρό δέρμα και προσφέρεται σε τρεις αποχρώσεις: light, medium & dark.

 

Ενδείξεις:

– Φωτογήρανση.

– Ευαίσθητη και αφυδατωμένη επιδερμίδα.

– Λιπαρή επιδερμίδα με περιστασιακές εξάρσεις ακμής.

– Διεσταλμένοι πόροι.

 

Ενεργά Συστατικά:

– Άμυλο από καλαμπόκι, που απορροφά τη λιπαρότητα και δίνει ματ αποτέλεσμα.

– Βιταμίνη Ε, που προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος.

– Φυσικά φίλτρα UVA & UVB, για υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΩΦΕΛΗ:

-Έχουν ελαφριά υφή: όχι όπως οι κλασικές compact creams που νιώθουμε ότι βαραίνουν την επιδερμίδα μας

-Έχει μη λιπαρή σύνθεση: που τη κάνει ιδανική για τις μικτές/λιπαρές επιδερμίδες.. χωρίς ωστόσο να αποκλείουμε τη χρήση της από εκείνες με κανονικό/ξηρό δέρμα

-Περιέχει άμυλο καλαμποκιού: το οποίο απορροφά τη λιπαρότητα και δίνει ματ αποτέλεσμα

-Δίνει ματ όψη: που παραμένει αναλλοίωτη για ώρες, χωρίς να επηρεάζεται από τη ζέστη και τον ιδρώτα

-Έχει υψηλό δείκτη προστασίας: άρα γλυτώνουμε από τη χρήση «περιττών» προϊόντων τους καλοκαιρινούς μήνες.. μιας και μετά την ενυδατική μας είναι το μόνο προϊόν που χρειαζόμαστε

-Περιέχει Βιταμίνη Ε: γνωστό για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση και την επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος

-Έχει φυσικά αντηλιακά φίλτρα

-Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις: καλύπτοντας από την ανοιχτόχρωμη χρυσαφένια επιδερμίδα μέχρι την πιο σκουρόχρωμη ή ηλιοκαμένη επιδερμίδα

-Περιέχει σφουγγαράκι εφαρμογής και καθρέπτη: που προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση και την ανανέωση του μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας όπου κι αν πάτε!

-Δερματολογικά ελεγμένη, δε φράσσει τους πόρους της επιδερμίδας -μη φαγεσωρογόνο- και χωρίς παραβένες.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ / Εφαρμόστε το προϊόν πριν από την έκθεση στον ήλιο, σε πρόσωπο & λαιμό, καλύπτοντας προσεκτικά όλες  τις περιοχές που εκτίθενται.

 

  •  Body Guard SPF 30

Το Body Guard SPF 30 είναι ένα λεπτόρρευστο γαλάκτωμα προσώπου και σώματος σε μορφή σπρέι που παρέχει υψηλή αντιηλιακή προστασία από τη UVA  UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία. Παράλληλα, έχει αντιοξειδωτική δράση, προφυλάσσοντας το δέρμα από τη φωτογήρανση, ενώ βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του. Κατάλληλο, για θαλάσσια σπορ καθώς είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΟΦΕΛΗ

-Liquid Crystals Technology, ειδική σύνθεση υγρών κρυστάλλων που ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος και εξασφαλίζει την ομοιόμορφη εφαρμογή του προϊόντος

-Βιταμίνη Ε, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος

-Ευρέως Φάσματος Αντηλιακά Φίλτρα για υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία

-Έχει άμεση απορρόφηση, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια και λιπαρότητα

-Χωρίς παραβένες & Γλουτένη

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ / Ψεκάστε το προϊόν απευθείας στο πρόσωπο ή / και το σώμα πριν από την έκθεση στον ήλιο, καλύπτοντας προσεκτικά όλες τις περιοχές που εκτίθενται. Για μεγαλύτερη προστασία επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από κολύμπι ή εφίδρωση.

 

  • Wet Skin Sun Protection SPF 50

Αντηλιακό ξηρό λάδι πολύ υψηλής προστασίας με ενεργοποιητή μαυρίσματος, ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, ιδανικό για τους λάτρεις του νερού και των σπορ.

Μια αντηλιακή σύνθεση νέας τεχνολογίας που προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο δέρμα, ενώ διεγείρει τη φυσική βιολογική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας.

Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, για πρόσωπο και σώμα.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΟΦΕΛΗ

-Eυρέως Φάσματος Αντηλιακά Φίλτρα για πολύ υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία

-Β-καροτένιο, αντιοξειδωτικό φυτικής προέλευσης που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης, χαρίζοντας λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα.

-Τεχνολογία “Wet Skin Application που επιτρέπει στο προϊόν να εφαρμόζεται απευθείας σε βρεγμένη επιδερμίδα, παρέχοντας σταθερή προστασία από την UV ακτινοβολία σε κάθε εξωτερική δραστηριότητα, είτε αυτή γίνεται στο νερό είτε συνεπάγεται εφίδρωση.

-Αφήνει αίσθημα δροσιάς και απορροφάται αμέσως, δίχως να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει.

-Έχει υπέροχο άρωμα από φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες καρπουζιού, τριαντάφυλλου και μανόλιας, θυμίζοντας καλοκαίρι!

-Μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, δίχως παραβένες και γλουτένη.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ / Ψεκάστε ομοιόμορφα το προϊόν πριν από την έκθεση στον ήλιο. Αποφύγετε τον απευθείας ψεκασμό στο πρόσωπο. Κρατήστε τα μάτια ερμητικά κλειστά κατά την εφαρμογή του προϊόντος σε αυτό. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε 2 ώρες ή μετά από κολύμπι ή εφίδρωση για καλύτερα αποτελέσματα.

Και αν θες να είσαι σε όλα μέσα… τα προσφέρουν και όλα μαζί σε καλύτερη οικονομική τιμή και με δώρα!

  • Σετ Αντηλιακής προστασίας & φροντίδας για μετά τον ήλιο 

Φέτος, η Youth Lab. δημιούργησε τις πιο fancy συσκευασίες με όλα τα απαραίτητα του καλοκαιριού που κυκλοφορούν σε δυο εκδοχές: για όλους τους τύπους δέρματος και για το μικτό / λιπαρό δέρμα.

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει την αντίστοιχη αντηλιακή κρέμα προσώπου, το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα με ΔΩΡΟ το κρεμοτζέλ προσώπου και σώματος TAN & AFTER 150ml που καταπραΰνει, ενισχύει και παρατείνει το μαύρισμα της επιδερμίδας μέσα σε ένα υπέροχο νεσεσέρ από PVC σε φλούο χρώμα.

 

Επιλέξτε μεταξύ του Sun & After Sun Value Set για κάθε τύπο δέρματος που περιλαμβάνει:

   1. Daily Sunscreen Cream SPF 50 non tinted _ All Skin Types / 50ml

Mη λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου, δίχως χρώμα που προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και προστατευτική δράση έναντι στη UVA, UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία. Παράλληλα, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις καφέ κηλίδες. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

    2. Body Guard SPF 30 Water Resistant / 150ml _ face & body

Λεπτόρρευστο γαλάκτωμα προσώπου και σώματος σε μορφή σπρέι που παρέχει υψηλή αντιηλιακή προστασία από τη UVA  UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία. Παράλληλα, έχει αντιοξειδωτική δράση, προφυλάσσοντας το δέρμα από τη φωτογήρανση, ενώ βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του. Κατάλληλο, για θαλάσσια σπορ καθώς είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.

   3. TAN & AFTER SUN Soothing & Tan Prolonging with cooling effect

Κρεμοτζέλ με “cooling effect” που ενισχύει και παρατείνει το φυσικό μαύρισμα, ενώ επανορθώνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο. Δείτε τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες να υποχωρούν άμεσα, ενώ το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας αποκτά βάθος και διάρκεια.

Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

 

Tο Sun & After Sun Value Set για το μικτό / λιπαρό δέρμα περιλαμβάνει:

   1. Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50 _ Oily skin / 50ml

Μη λιπαρό κρεμοτζέλ με φυσικές χρωστικές, που προσφέρει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από τη UVA, UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ έχει αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση. Παράλληλα, βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ελέγχει τη λιπαρότητα και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Ιδανικό για το λιπαρό δέρμα.

  2. Body Guard SPF 30 Water Resistant / 150ml _ face & body

Λεπτόρρευστο γαλάκτωμα προσώπου και σώματος σε μορφή σπρέι που παρέχει υψηλή αντιηλιακή προστασία από τη UVA  UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία. Παράλληλα, έχει αντιοξειδωτική δράση, προφυλάσσοντας το δέρμα από τη φωτογήρανση, ενώ βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του. Κατάλληλο, για θαλάσσια σπορ καθώς είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.

 3. TAN & AFTER SUN Soothing & Tan Prolonging with cooling effect

Κρεμοτζέλ με “cooling effect” που ενισχύει και παρατείνει το φυσικό μαύρισμα, ενώ επανορθώνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο. Δείτε τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες να υποχωρούν άμεσα, ενώ το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας αποκτά βάθος και διάρκεια.

Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

 

Και αν αναρωτιέσαι από που θα τα προμηθευτείς… μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και στα Beauty Bar Stores σε όλη την Κύπρο, μιας και γίνεται αποκλειστική διανομή από την Best Life Co Ltd.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ