H εξειδικευμένη σειρά Normaderm Phytosolution για τη λιπαρή επιδερμίδα εμπλουτίζεται με δύο νέα προϊόντα

Δυο νέα  προϊόντα στην οικογένεια Normaderm

Η Vichy, μάρκα πρωτοπόρος και σύμμαχος της γυναικείας περιποίησης σεβόμενη  απόλυτα τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας όλων των ηλικιών, παρουσιάζει δυο νέα  προϊόντα στην οικογένεια Normaderm Phytosolution, το Mattifying Mist και την Volcanic Mattifying Cleansing Cream. Προϊόντα που απευθύνονται σε λιπαρές  επιδερμίδες με γυαλάδες, δηλαδή έναν τύπο επιδερμίδας που αφορά 322  εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως.

 

Είναι γεγονός πως η υπερσμηγματόρροια της επιδερμίδας των ενηλίκων είναι η κύρια  αιτία που προκαλεί μια μόνιμη αίσθηση λιπαρότητας στο πρόσωπο και τη δημιουργία  ατελειών. Η Vichy, με την επιστημονική εξειδίκευση που διαθέτει, απαντάει στη  συγκεκριμένη ανάγκη των καταναλωτών και εμπλουτίζει την εξειδικευμένη σειρά για  τη λιπαρή επιδερμίδα, Normaderm Phytosolution, με δύο νέα προϊόντα.

Normaderm Phytosolution Volcanic Mattifying Cleansing Cream – 17.50€ *

*Η τελική τιμή καθορίζεται από το εκάστοτε σημείο πώλησης

Το νέο προϊόν, Volcanic Mattifying Cleansing Cream, είναι μια κρέμα καθαρισμού  ηφαιστειακής προέλευσης, εμπλουτισμένη με άργιλο για την απορρόφηση της λιπαρότητας και κρεμώδη υφή για βαθύ καθαρισμό.

Η περιεκτικότητα της σε άργιλο και ηφαιστειακό περλίτη απορροφά τη λιπαρότητα,  ενώ το σαλικυλικό οξύ και το ακετυλιωμενο αμινοξυ φυσικής προέλευσης έχουν  σμηγματορυθμιστικη δράση με αποτέλεσμα την μείωση παραγωγής σμήγματος.

 

Παράλληλα, η σύνθεση του προϊόντος με άνθρακα προσφέρει βαθύ καθαρισμό και  αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, απαλή και ματ. Πρόκειται για ένα προϊόν με κλινικά  αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

 

  • Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα και για μεγάλη διάρκεια ματ όψη και απαλλάσσεται  από τη γυαλάδα.
  • Αποσυμφορεί τους πόρους και εξαλείφει τα νεκρά κύτταρά, τη σκόνη και τους  ρύπους.
  • Απομακρύνει το μακιγιάζ και τα ίχνη αντηλιακών.

Το νέο Mattifying Mist είναι ένα καινοτόμο προϊόν περιποίησης για άμεση ματ όψη σε  μορφή mist, ένα on the go format. Η δημιουργία του προέρχεται από την ανάγκη της  γυναίκας για επαναλαμβανόμενη χρήση προϊόντων κατά της λιπαρότητας κατά την  διάρκεια της ημέρας. Η σύνθεση του εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα καθώς  η περιεκτικότητά του από ακετυλιωμένο αμινοξύ φυσικής προέλευσης, γλυκερίνη και  ιαματικό ηφαιστειακό νερό της Vichy έχουν σμηγματορυθμιστική, ενυδατική και ενδυναμωτική δράση αντίστοιχα.

 

Πρόκειται για μια μινιμαλιστική σύνθεση με 8 συστατικά φυσικής προέλευσης.  Τα αποτελέσματα είναι εμφανή καθώς:

 

  • Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα ματ όψη και απαλλάσσεται από τη γυαλάδα
  • Μακροπρόθεσμα, η παραγωγή σμήγματος μειώνεται
  • Η επιδερμίδα προστατεύεται από τη ρύπανση
  • Η επιδερμίδα αναζωογονείται

 

Επιπλέον, το Normaderm Phytosolution Mattifying Mist εξασφαλίζει ματ επιδερμίδα  και αφαίρεση της γυαλάδας σε ένα δευτερόλεπτο και για τουλάχιστον 8 ώρες. Ενώ,  είναι απόλυτα συμβατό με το make up.

Φυσικά είναι δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, υποαλλεργικό και κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

H σειρά Dermablend της Vichy, η No 1 σειρά foundation υψηλής κάλυψης στα φαρμακεία της Ευρώπης, με στόχο να δημιουργεί Skin-empowering make up,  αποτελείται από συνθέσεις κατάλληλες για κάθε τύπο επιδερμίδας ανάλογα με τις  εξειδικευμένες ανάγκες της. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την σειρά  προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες με τάση ακμής.

 

Είναι γεγονός ότι οι λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής και ατέλειες συνήθως παρουσιάζουν υπερβολική παραγωγή σμήγματος και χρειάζονται συνθέσεις που τους εξασφαλίζουν ματ αποτέλεσμα και δεν εντείνουν την λιπαρότητα και τα σημάδια της ακμής. Τα εξειδικευμένα foundations Dermablend 3D Correction και Dermablend Covermatte καλύπτουν τις ατέλειες, και ταυτόχρονα τις καταπολεμούν, χάρη στα  ενεργά τους συστατικά, ενώ παράλληλα έχουν μεγάλη διάρκεια και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς «εφέ μάσκας». Είναι υποαλλεργικά και κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες. Συστήνονται από δερματολόγους και είναι δοκιμασμένα υπό δερματολογικό έλεγχο.

 

Το Dermablend 3d Correction είναι το απόλυτο υγρό foundation για λιπαρή επιδερμίδα και επιδερμίδα με τάση ακμής.  Προσφέρει υψηλή κάλυψη και ματ αποτέλεσμα για 16 ώρες !

Χάρη στην τεχνολογία ALLIAGEL δεν εξισορροπεί απλώς τον τόνο της  επιδερμίδας αλλά λειαίνει και εξισώνει ακόμα και τις πιο έντονες,  τρισδιάστατες ατέλειες στην υφή του δέρματος.

Η επιδερμίδα αποκτά ομοιόμορφή όψη ενώ παράλληλα είναι άνετη και  απαλή και το αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό.

Η σύνθεση του με Σαλικυλικό οξύ και Επερουλίνη καταπραΰνει την  επιδερμίδα και προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη μείωση των ατελειών  κατά 49% σε μόλις 4 εβδομάδες.

Το Dermablend Covermatte είναι ένα make – up σε μορφή πούδρας που προσφέρει υψηλή κάλυψη με φυσικό ματ αποτέλεσμα και 12 ώρες διάρκεια.

Αποτελεί το απαραίτητο gadget για κάθε γυναίκα με λιπαρή επιδερμίδα  και τάση ακμής, καθώς ρυθμίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος  χάρη στο Σαλικυλικό οξύ, το οποίο δρα ενάντια στις ατέλειες, βοηθά στην αντιμετώπισή τους και μειώνει τη λιπαρότητα.

Χαρίζει μέχρι και 60% μείωση των ορατών ατελειών της λιπαρής μετά  από μόλις 4 εβδομάδες καθημερινής χρήσης.