Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο, στον κόσμο του μακιγιάζ, από το να σπάσει η αγαπημένη σου παλέτα σκιών ή ρουζ ή οτιδήποτε σε μορφή πούδρας. Ειδικά αν είναι αυτό το limited edition προϊόν που ανυπομονούσες να αποκτήσεις και που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσεις να βρεις ξανά. Μην ανησυχείς όμως, γιατί δοκιμάσαμε το πιο δημοφιλές hack που βρήκαμε στο διαδίκτυο και ευτυχώς για όλες μας, λειτουργεί. Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι λίγη υπομονή, καθαρό οινόπνευμα, ένα φλατ πινέλο για σκιές και μερικούς δίσκους βαμβακιού.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βήμα 1:
Ρίξε σε ένα άδειο μπουκαλάκι σπρέυ το οινόπνευμα.
Βήμα 2: Ψέκασε ελαφρώς το σπασμένο προϊόν και χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου πίεσε την πούδρα μέχρι να γίνει λεία. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να βιάζεσαι γιατί θα χρειαστεί να το κάνεις αρκετή ώρα μέχρι να δεις την πούδρα στην αρχική της μορφή.
Βήμα 3: Καθάρισε το εξωτερικό της συσκευασία με ένα pad βαμβακιού και στη συνέχεια καθάρισε τις άκρες του προϊόντος με το φλατ πινελάκι ματιών.
Βήμα 4: Περίμενε τουλάχιστον 2 ώρες για να στεγνώσει η πούδρα. Όσο περισσότερο περιμένεις τόσο πιο καινούρια θα δείχνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ