Πλούσια, και παράλληλα ανάλαφρη. Απαλή, αλλά και ενδυναμωτική. Το μόνο που μπορούμε να πούμε για την The Moisturizing Soft Cream είναι ότι η υφή της είναι πολυτελής (λίγο πιο ανάλαφρη από την αγαπημένη μας Crème de La Mer), διαθέτει φυσικό, λαμπερό φινίρισμα, και ζωηρή όψη στην επιδερμίδα. Ακόμη και η ευαίσθητη επιδερμίδα απολαμβάνει την αίσθηση ανακούφισης κατά την εφαρμογή αυτής της ενυδατικής κρέμας υψηλής απόδοσης, καθώς θα ανανεώσει και θα ενεργοποιήσει την άμυνα της επιδερμίδας.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Πώς αποκαλύπτει η The Moisturizing Soft Cream τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας; Με την ανανέωση της προστατευτικής στιβάδας της. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν παράδοξο για τη φροντίδα της επιδερμίδας, αλλά με το να διατηρούμε την ενυδάτωση βαθιά στην επιδερμίδα και να αποβάλλουμε τους περιβαλλοντικούς ερεθισμούς, επιτρέπουμε στην επιδερμίδα να αναδείξει τη φυσική της λάμψη.

 

ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑΣ

Το μυστικό για αυτήν την πλούσια, αλλά ανάλαφρης σύνθεσης ενυδατική, κρύβεται στις υπερ-απαλές της Ενυδατικές Σφαίρες. Το MiracleBroth™ με Εκχύλισμα από Θαλάσσια Άλγη συνδυάζεται με το πλούσιο σε αντιοξειδωτική δράση Lime Tea, για να δημιουργήσει αυτά τα μικρά θαύματα που ανανεώνουν την προστατευτική στιβάδα και ενυδατώνουν σε βάθος, με σκοπό τη φυσική, ζωηρή λάμψη.

MIRACLEBROTH™
Στην καρδιά κάθε προϊόντος La Mer, βρίσκεται ένα ένζυμο δημιουργημένο από άλγη, το οποίο περιέχει τις θρυλικές ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας. Ανακαλύψτε τη δύναμη του MiracleBroth™ σε καθεμία από τις ενυδατικές μας κρέμες, για την ενεργοποίηση της φυσικής ανανέωσης της επιδερμίδας.

ΜΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ LAMER ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Ανεξάρτητα από την εποχή, το στυλ ή τον προορισμό
Εμπλουτισμένη με τον ορό κυτταρικής ανανέωσης, MiracleBroth™, η ενυδατική μας συλλογή προσδίδει επουλωτική ενυδάτωση και ισχυρή ανανέωση. Διαθέτοντας από εξαιρετικά πλούσια έως δροσιστική σύνθεση, προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιδερμίδας για ενυδάτωση, ανεξάρτητα από την περίσταση ή τον προορισμό.

CRÈME DE LA MER

Αυτή η πολυτελής, πλούσια κρέμα καταπραΰνει κι ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Οι λεπτές γραμμές λειαίνονται σταδιακά. Ιδανική για πιο ξηρές επιδερμίδες.

THE MOISTURIZING SOFT LOTION

Αυτή η λεπτόρρευστη λοσιόν απορροφάται γρήγορα, προσφέροντας μοναδική ενυδάτωση, που διαρκεί όλη μέρα. Ιδανική για μικτές επιδερμίδες.

THE MOISTURIZING SOFT CREAM
Με τη βοήθεια Ενυδατικών Σφαιρών εμποτισμένων με Miracle Broth™ αυτή η λεπτόρρευστη κρέμα ανανεώνει την προστατευτική στιβάδα για υγιή, φυσική λάμψη. Ιδανική για μικτές/ξηρές επιδερμίδες.

THE MOISTURIZING COOL GEL CREAM
Αυτή η ανάλαφρη σαν πέπλο κρέμα σε μορφή gel χαρίζει στην επιδερμίδα αίσθηση δροσιάς και απαλότητας με μια ελαφριά, υγιή λάμψη. Ιδανική για μικτές/ λιπαρές επιδερμίδες.
THE MOISTURIZING MATTE LOTION Αυτή η εξαιρετικά λεπτόρρευστη λοσιόν προσδίδει στην επιδερμίδα απαλή, υγιή όψη με ματ αποτέλεσμα. Ιδανική για πιο λιπαρές επιδερμίδες.


@lamer

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ