Αν εργάζεσαι από το σπίτι, τότε θα έχεις έρθει ήδη αντιμέτωπη με το πώς να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη 24 ώρες το 24ωρο. Ίσως να μην έχει χρειαστεί ακόμη να κάνεις κάποιο digital meeting μέσω βίντεο κλήσης αλλά θα έρθει σίγουρα η στιγμή και εμείς σου έχουμε όλα τα tricks για να είσαι τέλεια.

1. Άνοιξε την κάμερα του υπολογιστή σου ή της εφαρμογής που χρησιμοποιείς για να κάνεις τα video calls. Εκεί θα κάνεις το μακιγιάζ σου και όχι στον καθρέπτη όπως συνήθιζες. Η κάμερα του υπολογιστή έχει την τάση να εξομαλύνει τις ατέλειες της επιδερμίδας, οπότε χρειάζεται να βλέπεις το πρόσωπό σου, όπως ακριβώς φαίνεται στην οθόνη.

2. Πάρε το bronzer σου και ένα μεγάλο πινέλο και εφάρμοσε το προϊόν στα ζυγωματικά και στα μάγουλα, στο σημείο που κανονικά θα έβαζες το ρουζ σου. Στη συνέχεια εφάρμοσε το bronzer στη μύτη, στο μέτωπο και στο άνω βλέφαρο. Αν το πρόσωπό σου εξακολουθεί να φαίνεται “γυμνό” στην κάμερα, επανέλαβε τη διαδικασία προσθέτοντας περισσότερο μπρόνζερ.

3. Σειρά έχει το ρουζ. Διάλεξε ένα έντονο χρώμα και εφάρμοσέ το πάλι στα μάγουλα, τη μύτη και το άνω βλέφαρο ενώ μην παραλείψεις τις άκρες του μέτωπού σου. Κάνε καλό “blend” φροντίζοντας να φαίνεται ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.

Tέλος, μην κοιτάξεις στον καθρέπτη σου. Είσαι έτοιμη. Όπως σου είπαμε, αυτό το μακιγιάζ είναι κατάλληλο αυστηρά για τις βίντεο κλήσεις σου. Ο συνδυασμός του ρουζ και του μπρόνζερ θα δώσει στο πρόσωπό σου στην κάμερα, μία ζεστή λάμψη με φυσικό όμορφο χρώμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ