Το καλοκαίρι έφτασε…

Οι πρώτες υψηλές θερμοκρασίες έχουν ήδη εμφανιστεί και οι πρώτες βουτιές είναι γεγονός.

Μήπως όμως, και αυτό το καλοκαίρι προσπαθείς να πάρεις το «σοκολατί» χρώμα, το οποίο πάντα ήθελες αλλά ποτέ δεν κατάφερες να αποκτήσεις ή δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις; Τότε συνέχισε να διαβάζεις, γιατί έχουμε ετοιμάσει 5 μοναδικά tips, τα οποία σίγουρα θα βοηθήσουν το χρώμα σου να διατηρηθεί περισσότερο.

  1. Μην ξεχνάτε να βάζετε αντηλιακό κάθε φορά που εκτίθεστε στον ήλιο αφού το αντηλιακό με υψηλή προστασία δεν εμποδίζει το δέρμα σας να πάρει το ιδανικό χρώμα αλλά αντιθέτως το ενισχύει και ταυτόχρονα το προστατεύει. Ακόμη και μετά την έκθεση στον ήλιο με την εφαρμογή ειδικών προϊόντων after sun μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας να συγκρατήσει το χρώμα του.
  2. Μην ξεχνάτε όμως, πως η προστασία της επιδερμίδας σας είναι εξίσου σημαντική. Με σωστή ενυδάτωση του σώματος μετά από έκθεση στον ήλιο μπορείτε να συγκρατήσετε περισσότερο το μαύρισμα σας. Χρησιμοποιείστε κρέμες υψηλής ενυδάτωσης και μην ξεχάσετε να πιείτε αρκετό νερό για να μην αφυδατωθείτε.
  3. Μιλώντας για αφυδάτωση του δέρματος, όταν επιστρέψετε στο σπίτι αποφύγετε να κάνετε μπάνιο με πολύ ζεστό νερό αφού αυτό θα αφυδατώσει την επιδερμίδα σας. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να λούζεστε με κρύο νερό το οποίο όχι μόνο θα ενυδατώσει, αλλά και θα συσφίξει την επιδερμίδα σας!
  4. Το σώμα μας διαμορφώνεται πάντοτε ανάλογα και με τις τροφές που καταναλώνουμε, και στην περίπτωση του μαυρίσματος υπάρχουν τροφές που μπορούν να το βοηθήσουν. Οι τροφές, οι οποίες είναι πλούσιες σε βήτα καροτίνη όπως είναι το μάνγκο, η παπάγια, η γλυκοπατάτα και το καρότο μπορούν να βοηθήσουν το μαύρισμα σας να διαρκέσει περισσότερο.
  5. Καταληκτικά, κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως η αποτρίχωση με κερί μπορεί να «ξεθωριάσει» το μαύρισμα σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το μαύρισμα είναι στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και «αφαιρείται» όταν χρησιμοποιούμε κερί για αποτρίχωση.

Ακολουθείστε τα πιο πάνω tips, τα οποία ετοιμάσαμε για εσάς και θα είστε πανέτοιμες για εμφανίσεις το καλοκαίρι με το τέλειο μαύρισμα που πάντα θέλατε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ