Σε συνέχεια της συνεργασίας με την καλλιτέχνη Inès Alpha για τη γιορτινή συλλογή 2019, το μακιγιάζ Dior και ο Peter Philips με χαρά σας παρουσιάζουν το Dior lisps, ένα νέο φίλτρο επαυξημένης πραγματικότητας για το Instagram δημιουργημένο σε συνεργασία με το περιοδικό  Exhibition.

«Αυτό το φίλτρο δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε θετικές ευχές με τους αγαπημένους σας. Να τους λούσετε με  φιλιά, φιλιά rouge Dior φυσικά», εξηγεί ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, που συνεργάζεται με το περιοδικό – που ιδρύθηκε από τους Edwin Sberro και Boris Ovini—από την αρχή της δημιουργίας τους.

Αντλώντας  έμπνευση  από  μια  σειρά  επεισοδίων  ομορφιά  του  Pierre Debusschere για το τεύχος guru του περιοδικού exhibition το 2019, αυτή η νέα διαδικτυακή εμπειρία μακιγιάζ «3Dior  makeup» παίζει με το γραφιστικό μακιγιάζ που δημιούργησε ο Peter Philips για το μοντέλο he Cong.  μια  εικόνα  που παρουσιάζει μια δυνατή, ζωηρή, καλλιτεχνική κατεύθυνση έντονα εστιασμένη στο rouge Dior. σε συνδυασμό με ένα κολλάζ, επίσης σχεδιασμένο από τον Peter Philips, αυτή η εικόνα έρχεται τώρα στη ζωή μέσα από αυτο το ευχάριστο και παιχνιδιάρικο  φίλτρο.

«Η επιθυμία να ξεπεράσουμε τα όρια  και  να  εξερευνήσουμε  νέες  εικονικές επιλογές βρίσκεται στον πυρήνα του DNA του περιοδικού exhibition. Συνεπώς, μεταφέραμε αυθόρμητα τον δημιουργικό  κόσμο  του  Peter Philips από  το έντυπο περιοδικό στο βασίλειο της επαυξημένης πραγματικότητας. το στυλ κολλάζ και τα μεγαλειώδη κόκκινα χείλη του σχεδίου lips ταιριάζουν ιδανικά για ένα φίλτρο στο Instagram», λέει η Isabelle Constant, συνεργάτης του exhibition.

Ζωηρά, κινούμενα χείλη με ένα άγγιγμα  πολυτέλειας,  αυτά  τα  σουρεαλιστικά σαρκώδη χείλη φωτίζουν το πρόσωπο και αλλάζουν χρώμα με κάθε κίνηση των βλεφαρίδων. ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη θα αλλάξει επίσης το χρώμα του λογότυπου Dior. ένα τρισδιάστατο φίλτρο σαν ένα δια δραστικό έργο τέχνης που σας ενθαρρύνει να στείλετε θέρμες ευχές στους αγαπημένους σας στο Instagram αναφέροντας τα ονόματα τους μέσα από Instagram story.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ INSTAGRAM @DIORMAKEUP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ