Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου, το SupportCY με τη συνεργασία της Κωτσόβολος, ενισχύει και ενδυναμώνει την εκπαίδευση των παιδιών, στηρίζοντας σχολεία της υπαίθρου.

Στην εκπαίδευση παιδιών μέσα από την ενίσχυση των εκπαιδευτικών εργαλείων, με έμφαση την στήριξη των σχολείων της υπαίθρου, επικεντρώθηκε αυτή η δράση του SupportCY που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κωτσόβολος.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, Τράπεζα Κύπρου και Κωτσόβολος προσέφεραν 28 tablets στη Διεύθυνση της Σχολής Ομόδους Γυμνάσιο, Λύκειο, Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Όπως ανέφερε η Χριστίνα Χριστοδούλου, Λειτουργός ΕΚΕ της Τράπεζας Κύπρου: «Τα tablets δόθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης σχολείων της υπαίθρου. Μέσω της τεχνολογίας δίνεται στους μαθητές η δυνατότητα για μια σφαιρική παιδεία και μέσω της προσφορά μας δίνουμε αυτή την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά».

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Καραγιώργος, Retail Operations Area Manager της Κωτσόβολος: «Επιθυμούμε να συμβάλουμε ουσιαστικά και με πράξεις, ενδυναμώνοντας τους συνανθρώπους μας με κάθε δυνατό τρόπο, κάνοντας της ζωή τους καλύτερη μέσα από την Τεχνολογία».

Η συνεργασία της Τράπεζας Κύπρου και της Κωτσόβολος, που αποτελεί πλέον μέλος του SupportCY, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι με κοινές και στοχευμένες δράσεις μπορεί να υποστηριχθεί και να ενισχυθεί η κοινωνία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ