Η ανυπομονησία για την πιο ερωτική γιορτή του χρόνου τελειώνει. Οι απανταχού ερωτευμένοι είναι έτοιμοι νακάνουν παύση από την καθημερινότητά τους και να αφιερώσουν πολύτιμο χρόνο με το άλλο τους μισό.

Στο σπίτι, αυτό δεν μπορεί να γίνει εύκολα και γι’ αυτό τα ζευγάρια που δεν θέλουν να χάσουν στιγμή από το σύντροφό τους ετοιμάζονται για αποδράσεις!

Οι επιλογές διαμονής φαινομενικά πολλές αλλά οι καλύτερες είναι συγκεκριμένες.

Στα πεντάστερα The Ivi Mare που βρίσκεται στην Πάφο και στο The Royal Apollonia στη Λεμεσό θα περάσετε τις πιο όμορφες στιγμές με φόντο το πιο όμορφο περιβάλλον, τις καλύτερες περιποιήσεις στο spa και φυσικά τα καλύτερα γεύματα στα εστιατόρια Akakiko και Ελληνικό που βρίσκονται εντός των δύο ξενοδοχείων.

Οι εραστές που λατρεύουν τους ρομαντικούς περιπάτους σε μονοπάτια της φύσης και την ηρεμία δεν έχουν παρά να επιλέξουν το boutique ξενοδοχείο Polis 1907 που βρίσκεται στην Πόλη Χρυσοχούς.

Εναλλακτικά, επιλέξτε το The King Jason Paphos που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και ζήστε τις στιγμές με το ταίρι σας όπως σας αρμόζει!

Η ημέρα των ερωτευμένων όλο και πλησιάζει! Τι περιμένετε;

Δείτε τις προσφορές και τις επιπλέον παροχές που ετοίμασε για εσάς το κάθε ξενοδοχείο από την ιστοσελίδα της Louis Hotels, κάντε την κράτησή σας και ετοιμαστείτε για τις πιο αξέχαστες στιγμές!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ