Η 14η Φεβρουαρίου, πυκνώνει συμβολικά την εταιρική διαχρονική κουλτούρα της κοινωνικής προσφοράς της Χαραλαμπίδης Κρίστης. Κάθε χρόνο, την ίδια μέρα, η εταιρεία, ανακοινώνει τις ετήσιες δράσεις της, στο πλαίσιο του  προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης προσφοράς της Χαραλαμπίδης Κρίστης, Συμμετοχή.

Φέτος, μπορεί οι συνθήκες να είναι διαφορετικές, αλλά, η Χαραλαμπίδης Κρίστης συνεχίζει με την ίδια δυναμική να κάνει την αλληλεγγύη πράξη, στηρίζοντας και συμμετέχοντας στην κοινωνία  ενεργά. Έτσι, για το 2021, το πρόγραμμα Συμμετοχή της Χαραλαμπίδης Κρίστης, παραμένει εστιασμένο στον άνθρωπο, μέσα από δράσεις και ενέργειες που στο πυρήνα τους έχουν, τις αξίες του πολιτισμού και του ανθρωπισμού.

Η εταιρεία δίνει το καλύτερό της, όχι μόνο στη διατροφή, αλλά και στη βιωσιμότητα της ανθρώπινης γειτονιάς, στη στήριξη του διπλανού μας που έχει ανάγκη. Επιδιώκει να εμπνέει και να στηρίζει, τα παιδιά, τους νέους μας, αφού έτσι καλλιεργείται ο πολιτισμός που είναι το καλύτερο «όχημα» για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Επιπρόσθετα συνεχίζει να φροντίζει τις πλέον ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των συμπολιτών μας, που φέτος έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ .

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, για πάνω από 75 χρόνια, επενδύει στην ανθρώπινη αξία με όραμα και δέσμευση να εξελίσσεται και να προσφέρει τόσο σε επιχειρηματικό πεδίο, όσο και στο πεδίο της εταιρικής κοινωνικής προσφοράς για το καλύτερο όλων μας, για το καλύτερο της χώρας μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ