Η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, πραγματοποίησε την Πέμπτη 3 Μαρτίου, τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματός της στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στην πόλη της Λεμεσού, στη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας 117. Στις 11 πμ η Store Manager, Καλλιρόη Φυλάκη και η Area Manager, Αθηνά Ταμπούρη έκοψαν την κορδέλα και υποδέχθηκαν τον κόσμο της Λεμεσού στο νέο τριώροφο κατάστημα 1.400 τ.μ.

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του με την παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής, ενώ οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αγορές τους υπό τους ήχους ενός special DJ set και να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα photobooth.

Μία ημέρα πριν από τα εγκαίνια του καταστήματος, η H&M υποδέχθηκε στο κατάστημα εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της μόδας και των Media, σε ένα exclusive shopping experience event.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για τη θερμή υποδοχή του κόσμου της Λεμεσού που βρέθηκε στα εγκαίνια του καταστήματός μας για να γιορτάσει μαζί μας την άφιξη του brand στην πόλη. Από το 2016 βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας στην Κύπρο και σήμερα ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά τους σε έναν από τους εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού. Κλειδί της επιτυχίας μας σε αυτή τη διαδρομή, είναι οι άνθρωποί μας που συνθέτουν την ομάδα του νέου καταστήματος και θα φροντίσουν να δημιουργούν καθημερινά μια μοναδική αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες μας.» δήλωσε η Minna Carlberg, Country Manager για το Sales Market Greece.

Το κατάστημα προσφέρει μόδα σε υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια, ενώ διαθέτει και τμήματα Underwear, Accessories και Η&Μ Sport.

Για φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια και το exclusive shopping experience επισκεφθείτε το Image Gallery.

Album: H&M Limassol | Password: #HMLimassol

Για περισσότερες πληροφορίες: Άννα Κωτσαρέλη, anna.kotsareli@hm.com, +30 6940477340.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ