Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, είναι φέτος στο επίκεντρο με το Κατάρ να υποδέχεται τις 32 κορυφαίες εθνικές ομάδες της FIFA, από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Όπως και σε κάθε άλλη διοργάνωση, ποδοσφαιρόφιλοι και μη θα παρακολουθήσουμε από τις τηλεοράσεις μας τους αγώνες που θα βγάλουν τον επόμενο κάτοχο του τροπαίου «Ζιλ Ριμέ». Μία καλή τηλεόραση με τον κατάλληλο ηχητικό εξοπλισμό, θα σας κάνει σίγουρα να νιώσετε ότι βρίσκεστε μέσα στο γήπεδο, ενώ και η προβολή των αναμετρήσεων σε υψηλή ευκρίνεια θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία.

Ζήστε το παγκόσμιο μέσω των νέων τηλεοράσεων Coocaa που διατίθενται αποκλειστικά από τα καταστήματα Public σε τιμές Black Friday! Τα ολοκαίνουργια μοντέλα που ξεκινούν από 42 ίντσες και φτάνουν μέχρι τις 70, προσφέρουν άριστης ποιότητας εικόνα, ζωηρά χρώματα και τέσσερις φορές μεγαλύτερη ακρίβεια σε pixels σε σχέση με την ανάλυση Full HD, ώστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή τους αγώνες.

Για να πετύχετε την απόλυτη θέαση, δεν έχετε παρά να αποκτήσετε την εξαιρετική τηλεόραση Coocaa LED 50”, η οποία σας εξασφαλίζει μια πιο ευκρινή μοναδική εικόνα, με πλούσια χρώματα, αξίας 299 ευρώ.

Ακόμη, για να παρακολουθείτε τους αγώνες σε μια άλλη διάσταση, με την τηλεόραση Coocaa LED 70” 4K Smart, αξίας 499 ευρώ, ενισχύει τις αντιθέσεις και εξασφαλίζει μια ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία ταινίας. Τα Dolby Digital Plus και Dolby Digital εγγυώνται ισχυρό Surround ήχο, με τα δύο στερεοφωνικά ηχεία 10W να προσφέρουν κινηματογραφική εμπειρία.

Για ακόμα πιο ζωντανή εμπειρία μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε συστήματα ήχου, soundbars, ηχεία και party systems. Αποκτήστε το εντυπωσιακό Soundbar JBL Bar Studio 5.1, αξίας 559 ευρώ το οποίο θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια σας όλους τους αγώνες.

Εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, τα Public σου δίνουν την ευκαιρία με κάθε αγορά τηλεόρασης, να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις την αξία της τηλεόρασης που έχεις αγοράσει. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τα Public για ακόμη μια φορά προτείνουν μοναδικές προσφορές ώστε να απολαύσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, όπως αρμόζει!

Για περισσότερες πληροφορίες και διαδικτυακές αγορές, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.public.cy/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ