Το fashion Brand Missguided είναι εμπνευσμένο από τη millennial γυναίκα του σήμερα και στηρίζει την ελευθερία της έκφρασης, με το μότο «συνέχισε να είσαι εσύ».

Στη Κύπρο, το Fashion Brand άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Ιούλιο, στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία, κυκλοφορώντας ανάμεσα σ ’άλλα τη μοναδική συλλογή Self Care Club.  Η συλλογή Self Care Club τονίζει τη σημασία της αυτοφροντίδας για τη ψυχική υγεία και ευεξία της γυναίκας του σήμερα.

Με αφορμή την εβδομάδα ψυχικής υγείας τον περασμένο Οκτώβριο, το Missguided συνείσφερε 50%  από τις πωλήσεις της συγκεκριμένης συλλογής και προσέφερε το ποσό των €500, για να στηρίξει τα προγράμματα του οργανισμού Hope for Children.

Το Hope for Children, προσφέρει προγράμματα και υπηρεσίες  που προάγουν την προστασία της ψυχικής υγείας του ανθρώπου, όπως είναι η πρόληψη και η παρέμβαση σε πρώιμη ηλικία, όπως επίσης και η εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Στη φωτογραφία η λειτουργός Νατάσσα Σάββα του οργανισμού Hope for Children CRC Policy Center, παραλαμβάνει την επιταγή από τον Πέτρο Χαραλάμπους, Marketing Executive του Missguided Cyprus.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ