Το Μακιγιάζ της Συλλογής Υψηλής Ραπτικής Φθινόπωρο -Χειμώνας 2021-2022 της Maria Grazia Chiuri.

Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα αποτέλεσμα μακιγιάζ με επίκεντρο τα μάτια, τονίζοντάς τα με μια βαθιά μπλε γραμμή eyeliner στο κάτω βλέφαρο για τη Συλλογή Υψηλής Ραπτικής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021-2022 της Maria Grazia Chiuri. «Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω μια γραμμή στο κάτω βλέφαρο με ένα ψυχρό, βαθύ μπλε, εμπνευσμένο από την υψηλή ραπτική, τόσο πυκνό, όσο και απαλό».

 

ΜΑΤΙΑ

Ο Peter Philips εξηγεί: «Ξεκίνησα εφαρμόζοντας μαύρο eyeliner με το Diorshow 24h Stylo 091 Matte Black στο κάτω βλέφαρο, τραβώντας τη γραμμή από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια, με ένα επίπεδο πινέλο, δημιούργησα τούτη την πυκνή, σκούρα μπλε σκιά ματιών από την παλέτα 5 Couleurs Couture 279 Denim. Για να πετύχω ένα απαλό και όχι στημένο αποτέλεσμα, άπλωσα ελαφρώς τη σκιά ματιών με ένα πινέλο. Κάλυψα τις βλεφαρίδες διακριτικά από τη ρίζα έως την άκρη με την Diorshow Iconic Overcurl 090 Black για να τους χαρίσω όγκο. Τέλος, χτένισα τα φρύδια με το Diorshow Kabuki Brow Styler».

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ο Peter Philips περιγράφει «Δημιούργησα μια τέλεια και φωτεινή επιδερμίδα με τη ρουτίνα περιποίησης δέρματος Dior Prestige και συγκεκριμένα με τη MicroLotion De Rose, το MicroSérum De Rose Yeux και το MicroHuile De Rose Advanced Serum. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα το μέικαπ Dior Forever για ομοιόμορφο και διάφανο αποτέλεσμα. Για διορθώσεις άπλωσα μερικές πινελιές Dior Forever Skin Correct και στη συνέχεια ψέκασα το Dior Forever Perfect Fix για να σταθεροποιήσω το μακιγιάζ».

ΧΕΙΛΗ

Τα χείλη έδειχναν πολύ φυσικά, ενυδατώθηκαν με το διάφανο Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural.

 

ΝΥΧΙΑ

Τα νύχια ήταν φυσικά με το Dior Vernis 108 Muguet.

HAIR

Τα μαλλιά ήταν πιασμένα σε χαμηλές αλογοουρές.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ:

ΣΥΛΛΟΓΗ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021-2022

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ DIOR ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021-2022

ΜΑΤΙΑ: Το αποτέλεσμα δημιουργήθηκε με το Diorshow 24h Stylo 091 Matte Black και στη συνέχεια με την μπλε απόχρωση της παλέτας 5 Couleurs Couture 279 Denim. Στις ρίζες των βλεφαρίδων εφαρμόστηκε η μάσκαρα Diorshow Iconic Overcurl 090 Black και τέλος, τα φρύδια χτενίστηκαν με το Diorshow Kabuki Brow Styler (σε αποχρώσεις ταιριαστές με το κάθε μοντέλο).

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Αρχικά το δέρμα προετοιμάστηκε με τη ρουτίνα περιποίησης Dior Prestige και συγκεκριμένα με τη MicroLotion De Rose, το MicroSérum De Rose Yeux και το MicroHuile De Rose Advanced Serum. Η επιδερμίδα έγινε ομοιόμορφη με το μέικαπ Dior Forever (σε αποχρώσεις ταιριαστές με το κάθε μοντέλο). Για διορθώσεις χρησιμοποιήθηκε το Dior Forever Skin Correct (σε αποχρώσεις ταιριαστές με το κάθε μοντέλο). Τέλος, το ελαφρύ, άχρωμο Dior Forever Perfect Fix σταθεροποίησε το μακιγιάζ.

ΧΕΙΛΗ: Φυσικά και ενυδατωμένα με το διάφανο Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural.

ΝΥΧΙΑ: Φυσικά με το Dior Vernis 108 Muguet.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ DIOR ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021-2022

ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο PETER PHILIPS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SOPHIE TAJAN ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ CHRISTIAN DIOR PARFUMS

@DIORMAKEUP

@PETERPHILIPSMAKEUP