ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022-2023

Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα μακιγιάζ για τη συλλογή Ready-To-Wear Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023 της Maria Grazia Chiuri. Ο Peter Philips εξηγεί: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα, στο οποίο έδωσα έμφαση στο παραμυθένιο βλέμμα φωτίζοντας την εσωτερική γωνία του βλεφάρου με μια πινελιά ασημένιας λάμψης».

ΜΑΤΙΑ

Ο Peter Philips περιγράφει ένα βλέμμα «ζωηρό και ενισχυμένο χάρη στην πινελιά της ασημί ιριδίζουσας σκιάς ματιών από την Dior Backstage Custom Eye Palette 001 Universal Neutral, την οποία εφάρμοσα στην εσωτερική γωνία των βλεφάρων. Οι βλεφαρίδες είχαν καμπυλότητα για να διευρύνουν το βλέμμα και τα φρύδια ήταν ελαφρώς δομημένα με το Diorshow Kabuki Brow Styler (σε αποχρώσεις, ταιριαστές με το κάθε μοντέλο)».

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ο Peter Philips περιγράφει «Μια φρέσκια και φυσική επιδερμίδα, προετοιμασμένη με τη ρουτίνα περιποίησης δέρματος Capture   Totale,   ξεκινώντας με την Intensive Essence Lotion, στη συνέχεια το Super Potent Serum, το οποίο ακολούθησε το Super Potent Eye Serum για την περιοχή των ματιών. Για τη βάση εφαρμόστηκε το Dior Forever Skin Veil SPF 20, το οποίο ακολούθησε το μέικαπ Dior Forever, που χαρίζει κάλυψη αλλά διατηρεί ένα πραγματικά διάφανο αποτέλεσμα (σε αποχρώσεις, ταιριαστές με το κάθε μοντέλο). Τέλος, απλώθηκε το Dior Forever Skin Correct για μικρές διορθώσεις (σε αποχρώσεις, ταιριαστές με το κάθε μοντέλο), το οποίο ακολούθησε το Dior Forever Perfect Fix για τη σταθεροποίηση του μακιγιάζ».

ΧΕΙΛΗ

«Από την γκάμα nude αποχρώσεων του Dior Addict, που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος, χρησιμοποιήθηκε το Dior Addict 100 Nude Look για να τονίσει τα χείλη με μια πινελιά φυσικής λάμψης».

ΝΥΧΙΑ

Τα νύχια έδειχναν φυσικά με το Dior Vernis 108 Muguet.

ΜΑΛΛΙΑ

Κάποια από τα μοντέλα είχαν τα μαλλιά τους πιασμένα με χωρίστρα στη μέση και πλεγμένα σαν στέμμα σε κάθε πλευρά. Τα υπόλοιπα μοντέλα είχαν τα μαλλιά τους φυσικά.

ΣΥΛΛΟΓΗ: Ready-To-Wear Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023 του Dior

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Παρασκήνια Επίδειξης της Συλλογής Ready-To-Wear Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023

ΜΑΤΙΑ: Μια πινελιά ασημί ιριδίζουσας απόχρωσης από την Dior Backstage Custom Eye Palette 001 Universal Neutral εφαρμόστηκε στις εσωτερικές γωνίες των βλεφάρων. Τα φρύδια ήταν δομημένα με το Diorshow Kabuki Brow Styler (σε αποχρώσεις, ταιριαστές με το κάθε μοντέλο).

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ:  Αρχικά,  το  δέρμα  προετοιμάστηκε  με  τη  ρουτίνα  περιποίησης  δέρματος  Capture Totale,  ξεκινώντας με την  Intensive Essence Lotion, στη συνέχεια το Super Potent  Serum, το οποίο ακολούθησε το Super Potent Eye Serum για την περιοχή των ματιών. Στη συνέχεια, εφαρμόστηκε το Dior Forever Skin Veil Spf 20 για να καλύψει τις ατέλειες, ακολουθούμενο από το μέικαπ Dior Forever (σε αποχρώσεις, ταιριαστές με τον κάθε τόνο δέρματος). Για διορθώσεις, χρησιμοποιήθηκε το Dior Forever Skin Correct (σε αποχρώσεις, ταιριαστές με τον κάθε τόνο δέρματος). Το αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε με το Dior Forever Perfect Fix.

ΧΕΙΛΗ: Τα χείλη ήταν φυσικά τονισμένα με το Dior Addict 100 Nude Look.

ΝΥΧΙΑ:  Φυσικά με το  Dior  Vernis  108  Muguet.

Συλλογή Ready-To-Wear Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023

Το μακιγιάζ Dior εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε ο Peter Philips

Φωτογραφία: Olivier Rose για λογαριασμό της εταιρείας Christian Dior Parfums

@DIORBEAUTY @DIOR

@ PETERPHILIPSMAKEUP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ