ΣΑΝΓΚΑΗ, ΚΙΝΑ
Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα μακιγιάζ με έντονο eyeliner κάτω από τα μάτια για να τα τονίσει και να συνοδεύσουν αρμονικά τη φθινοπωρινή συλλογή 2021 της Maria Grazia Chiuri για την επίδειξη που έλαβε χώρα στο Long Museum West Bund, στη Σανγκάη της Κίνας.

@DIORMAKEUP
@PETERPHILIPSMAKEUP

ΜΑΤΙΑ
Ο Peter Philips εξηγεί : «Έδωσα έμφαση στο βλέμμα με έντονο eyeliner. Ξεκίνησα εφαρμόζοντας μια ιριδίζουσα μπεζ απόχρωση από τη 5 Couleurs Couture 649 Nude Dress για να φωτίσω απαλά το βλέφαρο. Στη συνέχεια με το Diorshow On Stage Liner 091 Matte Black σχημάτισα μια πυκνή, οριζόντια μαύρη γραμμή κάτω από το μάτι επεκτείνοντάς τη έως την εσωτερική γωνία του ματιού. Γέμισα την υγρή γραμμή του ματιού με το Diorshow 24H Stylo 091 Matte Black. Τελική πινελιά του αποτελέσματος αποτέλεσε το σχήμα των φρυδιών με το Diorshow Brow Styler για να πλαισιώσω φυσικά τα μάτια».

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Ο Peter Philips περιγράφει: «Μια τέλεια, φωτεινή επιδερμίδα, προετοιμάστηκε με τη ρουτίνα περιποίησης δέρματος Capture Totale, συμπεριλαμβανομένου του νέου Capture Totale Super Potent Eye Serum, το οποίο εφάρμοσα στην περιοχή των ματιών και ακολουθήθηκε από το primer Dior Forever Skin Veil SPF20 που καμουφλάρει τις ατέλειες της επιδερμίδας. Στη συνέχεια εφάρμοσα το Dior Forever σε ματ αποτέλεσμα, που χαρίζει κάλυψη και διαφάνεια. Για τις διορθώσεις χρησιμοποίησα το Dior Forever Skin Correct και συνέχισα με μια μικρή δόση Diorskin Mineral Nude Matte. Ολοκλήρωσα την επιδερμίδα σταθεροποιώντας το μακιγιάζ με το Dior Forever Perfect Fix».

ΧΕΙΛΗ
Τα χείλη ήταν πολύ φυσικά, ενυδατώθηκαν μόνο με το Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural και όπου χρειάστηκε, πρόσθεσα μια πινελιά χρώματος με το Rouge Dior 434 Satin Promenade».

ΝΥΧΙΑ
Τα νύχια ήταν φυσικά με Dior Vernis 108 Muguet».

ΣΥΛΛΟΓΗ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ DIOR 202 ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ DIOR 2021
Μάτια: Αρχικά, χρησιμοποιήθηκε η 5 Couleurs Couture 649 Nude Dress για τη δημιουργία μιας ιριδίζουσας βάσης προετοιμασίας. Το έντονο eyeliner επιτεύχθηκε με το Diorshow On Stage Liner 091 Matte Black και το Diorshow 24H Stylo 091 Matte Black. Το σχήμα των φρυδιών έγινε με το Diorshow Brow Styler (αποχρώσεις ανάλογες των τόνων δέρματος).
Επιδερμίδα: Το δέρμα προετοιμάστηκε με Capture Totale Super Potent Serum και Capture Totale Super Potent Eye Serum και ακολούθησε το primer Dior Forever Skin Veil SPF20 που καμουφλάρει τις ατέλειες της επιδερμίδας. Στη συνέχεια εφαρμόστηκε το Dior Forever σε ματ αποτέλεσμα (αποχρώσεις ανάλογες των τόνων δέρματος). Για τις διορθώσεις χρησιμοποιήθηκε το Dior Forever Skin Correct (αποχρώσεις ανάλογες των τόνων δέρματος) και μια μικρή δόση Diorskin Mineral Nude Matte και Dior Forever Perfect Fix.
Χείλη: Φυσικά και ενυδατωμένα με το Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural και όπου χρειάστηκε, μια πινελιά χρώματος με το Rouge Dior 434 Satin Promenade.
Νύχια: Φυσικά με Dior Vernis 108 Muguet.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ DIOR 2021
ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο PETER PHILIPS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: YI TUO ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ CHRISTIAN DIOR PARFUMS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ