Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα φωτεινό αποτέλεσμα μακιγιάζ χαρίζοντας ντελικάτη έμφαση στα μάτια με μια απαλή χρυσή απόχρωση για τη συλλογή υψηλής ραπτικής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 της Maria Grazia Chiuri που απαθανατίστηκε από την Elina Kechicheva.
«Θέλησα να δημιουργήσω ένα απαλό αποτέλεσμα μακιγιάζ, βασισμένο σε μια διάφανη επιδερμίδα και σε μάτια, λουσμένα με σατινέ χρυσές αποχρώσεις, διακριτικά εφαρμοσμένες στα βλέφαρα και πιο έντονα στην εσωτερική γωνία του ματιού».
@DIORMAKEUP
@PETERPHILIPSMAKEUP

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

ΜΑΤΙΑ
Ο Peter Philips εξήγησε ότι «για να διευρύνω και να φωτίσω το βλέμμα, επέλεξα μια από τις αποχρώσεις της παλέτας 5 Couleurs Couture 579 Jungle και άπλωσα μια σατινέ χρυσή πινελιά στο βλέφαρο. Χρησιμοποίησα την ίδια απαλή και φωτεινή απόχρωση για να δώσω έμφαση στην εσωτερική γωνία του ματιού. Στη συνέχεια, όρισα τα φρύδια με το Diorshow Brow Styler και το Diorshow Pump ´N’ Brow για φυσικό αποτέλεσμα».
ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Ο Peter Philips περιγράφει μια «λεία και τέλεια επιδερμίδα, ομοιόμορφη και διάφανη, με δέρμα ήδη προετοιμασμένο και ενυδατωμένο με το Capture Totale Super Potent Serum και τη ρουτίνα Capture Totale Firming And Wrinkle- Correcting Creme. Στη συνέχεια, ξεκίνησα να εφαρμόζω το primer Dior Forever Skin Veil Spf 20, που καμουφλάρει την επιδερμίδα και το οποίο ακολούθησε μια μικρή ποσότητα Dior Forever σε ματ αποτέλεσμα, που χαρίζει κάλυψη και διαφάνεια. Για διορθώσεις χρησιμοποίησα μία σταγόνα Dior Forever Skin Correct και μετά άπλωσα λίγη πούδρα σε σκόνη Dior Forever Cushion Powder για φυσικό και βελούδινο αποτέλεσμα».

 

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

ΧΕΙΛΗ
«Τα χείλη έδειχναν πολύ φυσικά και ενυδατωμένα με το Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural, ένα balm με καθολικό, διάφανο αποτέλεσμα που περιέχει περισσότερο από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης».
ΝΥΧΙΑ
«Τα νύχια παρουσίαζαν ένα φυσικό αποτέλεσμα με το Dior Vernis Muguet».
HAIR
Με χωρίστρα στη μέση, τα μαλλιά ήταν στριμμένα και σε κότσο γύρω από το κεφάλι σα στέμμα που μαζεύτηκε γύρω από τον αυχένα. Κάποια μοντέλα φορούσαν τιάρες, ενώ άλλα μπερέδες με μικρά βέλη.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ:
ΣΥΛΛΟΓΗ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ DIOR ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021
DESCRIPTION: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ DIOR ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021
MATIA: To αποτέλεσμα δημιουργήθηκε με τη χρυσή απόχρωση της παλέτας 5 Couleurs Couture 579 Jungle, εφαρμοσμένη διακριτικά στο βλέφαρο και πιο έντονα στην εσωτερική γωνία του ματιού. Diorshow Brow Styler και Diorshow Pump ´N’ Brow χρησιμοποιήθηκε (σε αποχρώσεις αντίστοιχες των τόνων δέρματος) για τον ορισμό των φρυδιών.
ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Το δέρμα προετοιμάστηκε με Capture Totale Super Potent Serum και τη ρουτίνα Capture Totale Forming And Wrinkle Correcting Creme, που ακολουθήθηκε από το Dior Forever Skin Veil Spf 20, που καμουφλάρει το δέρμα. Στη συνέχεια απλώθηκε το ματ αποτέλεσμα του Dior Forever (σε αποχρώσεις αντίστοιχες των τόνων δέρματος). Για διορθώσεις χρησιμοποιήθηκε το Dior Forever Skin Correct (σε αποχρώσεις αντίστοιχες των τόνων δέρματος). Η επιδερμίδα ολοκληρώθηκε με την πούδρα σε σκόνη Dior Forever Cushion Powder.
ΧΕΙΛΗ: Φυσικά, ενυδατωμένα με το νέο διάφανο, καθολικό balm, Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural.
ΝΥΧΙΑ: Φυσικά με το Dior Vernis 108 Muguet.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ:
ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ DIOR ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021
ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο PETER PHILIPS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: INÈS MANAI ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ CHRISTIAN DIOR PARFUMS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ