Η La Roche-Posay, πιστή στην αποστολή της να είναι κάθε χρόνο ένα βήμα πιο κοντά στο περιβάλλον εντείνει και φέτος τους στόχους της σε πλήρη εναρμονισμό µε το πρόγραµµα βιωσιμότητας του Ομίλου L’Oréal, «L’ Oréal  For The Future».

Έτσι, λοιπόν, στο πλαίσιο του νέου φιλόδοξου προγράµµατος, η La  Roche-Posay επανασχεδιάζει τη συσκευασία του εµβληµατικού προϊόντος  LIPIKAR BAUME AP+M της σειράς LIPIKAR, περιποίησης και καθαρισμού  σώματος.

Το νέο eco tube LIPIKAR BAUME AP+M των 200ml είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι, χρησιμοποιώντας 45% λιγότερο πλαστικό σε σχέση µε τη προηγούμενη πλαστική συσκευασία.

Η La Roche-Posay επιδιώκει να υποστηρίξει µε αυτόν τον τρόπο την υπεύθυνη διαχείριση των δασών σεβόμενη τον άνθρωπo και το περιβάλλον.

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για αυτή τη συσκευασία φέρει την πιστοποίηση  του FSC, ενός ανεξάρτητου, µη κερδοσκοπικού οργανισμού που ιδρύθηκε το  1993

µε σκοπό την προώθηση µιας περιβαλλοντικά κατάλληλης, κοινωνικά επωφελούς και οικονομικά βιώσιμης διαχείρισης των δασών του πλανήτη µας.

Ταυτόχρονα όλη η σειρά Care του Lipikar παρασκευάζεται πλέον από ανακυκλωµένο πλαστικό.

Συγκεκριμένα, η συσκευασία των 400ml του Lipikar Baume  AP+M είναι πλέον κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωµένο πλαστικό µε εξαίρεση το pump του προιόντος.

Παράλληλα, η La Roche-posay δίνει µμεγάλη έμφαση και στη διαδικασία παραγωγής του LIPIKAR BAUME AP+M διασφαλίζοντας ότι όλο το νερό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του προιόντος

επιστρέφεται σε ειδικό εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού αλλά και όλη η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Επιπλέον, η La Roche-posay υπογραµµίζει και τη σημασία της σωστής επιλογής  προμηθευτών, δημιουργώντας ένα πρόγραµµα περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και επιλογής προμηθευτών µε πνεύμα αλληλεγγύης

το οποίο περιλαμβάνει:

  • Συνεργασία αλληλεγγύης για άμεση και δίκαια παροχή  εισοδήματος σε 23.000 γυναίκες
  • Αποκλειστική προμήθεια του βουτύρου καριτέ από την Μπουρκίνα Φάσο.
  • Προστασία του περιβάλλοντος µέσω της προφύλαξης  των δέντρων Καριτέ

ΛΙΓΑ  ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LIPIKAR BAUME AP+M

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι :

LIPIKAR BAUME AP+M: 20,50 €

*Η τελική τιμή καθορίζεται από το εκάστοτε σημείο πώλησης

 

Το LIPIKAR Baume AP+M είναι ένα προιόν που εξισορροπεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας. Μετά  τη χρήση του, το δέρμα καταπραΰνεται άμεσα και ο κνησμός υποχωρεί αρκετά.

Παράλληλα µε την  αποτελεσματικότητά του ενάντια στις υποτροπές, η χρήση του αραιώνει τις εξάρσεις ξηρότητας.

Η  σύνθεσή του είναι κατάλληλη για βρέφη, παιδιά, ενήλικες ακόμα και νεογνά µε πολύ ξηρό δέρμα µε τάση ατοπίας ή δέρμα µε τάση αλλεργίας.

Βασικά κριτήρια για την ανάπτυξη του LIPIKAR BAUME AP+M ήταν αναμφίβολα η αποτελεσματικότητα και η υψηλή ανοχή.

Η σύνθεσή του περιλαμβάνει:

  • AQUA POSAE FILIFORMIS: επανεξισοροπεί το μικροβίωμα αναστέλλοντας την ανάπτυξη  του σταφυλόκοκκου.
  • MICRORESYL: προλαµβάνει την υπερβολική εξάπλωση του σταφυλόκοκκου, μειώνοντας την ανθεκτικότητα του βακτηρίου και αναστέλλοντας τον σχηματισμό βιοφιλμµ.
  • ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ: αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό.
  • ΝΙΑΣΙΝΑΜΙOΗ: μειώνει τον ερεθισμό, την ερυθρότητα και τον κνησμό.
  • ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ LA ROCHE-POSAY: προσφέρει καταπράυνση και ενισχύει τις φυσικές άμυνες του δέρµατος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ