Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, το Marks & Spencer Ακρόπολης φόρεσε τα γιορτινά του και σηματοδότησε την έναρξη της φετινής Χριστουγεννιάτικης περιόδου με μια εντυπωσιακή εκδήλωση, όπως μόνο το M&S ξέρει να προσφέρει με τίτλο «Merry Xmas – The M&S Way».

Η εκδήλωση ήταν ανοικτή προς το κοινό με πρωταγωνιστές της τα παιδιά, την καλή διάθεση, τη γιορτινή ατμόσφαιρα και το πλούσιο πρόγραμμα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό από την CEO της εταιρείας Voici la Mode κυρία Άρτεμις. Αντωνιάδου και ακολούθησαν οι όμορφες μελωδίες από τη χορωδία του Αστρινείδιου Ωδείου που εξέπληξαν γιορτινά τους παρευρισκόμενους που τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί τους.

Ο Άι Βασίλης κατέφθασε στον χώρο όπου πόζαρε με τους παρευρισκόμενους μοιράζοντας χαμόγελα, αγκαλιές και δώρα στα παιδιά. Στην όμορφη εκδήλωση το κοινό ζεστάθηκε με μια αχνιστή κούπα σοκολάτα και απόλαυσε waffles από το Café la Mode, ενώ παράλληλα ο Percy Pig, ο εμβληματικός χαρακτήρας των παιδικών προϊόντων των M&S, παρευρέθηκε στην εκδήλωση διασκεδάζοντας τους μικρούς παρευρισκόμενους παρέα με χαρούμενα ξωτικά που μοίραζαν δώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγάλο και επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του καταστήματος, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή αποτελεί το σημείο αναφοράς του, έχει φέτος στολιστεί με δημιουργίες που έχουν φιλοτεχνήσει οι μαθητές των νηπιαγωγείων της Λευκωσίας «Ο Πελαργός», «GC School of Careers Kindergarten», «Little Starts Private Montessori Kindergarten», «Pascal Private Kindergarten Nicosia», «Privilege Kindergarten», «The English Nursery School» και «The Hills».

Ο Άι Βασίλης, τα ξωτικά αλλά και ο Percy Pig θα βρίσκονται στο M&S Ακρόπολης για ένα ακόμη Σάββατο, στις 17 Δεκεμβρίου, μεταξύ των ωρών 16:00-18:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ