Η Άνοιξη είναι εδώ και η Epic ανεβάζει τη διάθεση μας ακόμη πιο πολύ προσφέροντας τα πιο περιζήτητα smartphones της αγοράς με €0 αρχικά και έκπτωση μέχρι και €200 μαζί με πλάνο κινητής, όλα με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο.

Στην πλούσια γκάμα συσκευών της Epic μπορείς να βρεις τα πιο δημοφιλή smartphones όπως τα iPhone 13 Pro Max 128GB, Samsung Galaxy 22 Ultra 256GB και Xiaomi 12 Pro 256GB, έτοιμα να σε εντυπωσιάσουν με αναβαθμισμένες κάμερες, τους πιο γρήγορους επεξεργαστές και υψηλής απόκρισης οθόνες. Επέλεξε αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και απογείωσε την επικοινωνία σου με τις απίστευτες δυνατότητες και τις 5G ταχύτητες που σου προσφέρει η Epic.

Το δίκτυο κινητής της Epic βραβεύτηκε για 3 συνεχόμενες φορές ως το Best Mobile Network in Test από την umlaut, διακρίσεις που επισφραγίζουν την αδιαμφισβήτητη δυναμική του δικτύου της Epic και  την διατηρούν ως το #1 δίκτυο κινητής in test.

Συνδέσου τώρα σε καταστήματα της Εpic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, online μέσω της ιστοσελίδας www.epic.com.cy καθώς και τηλεφωνικώς στο 159.

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 30/4/2022.

Για όρους και προϋποθέσεις: www.epic.com.cy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ