Η επιστροφή στα θρανία γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ, οι συλλεκτικές φιγούρες, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους, επιστρέφουν στα καταστήματα της Lidl Κύπρυ με τη νέα συλλογή “Stikeez Happy Home”.

Οι συλλεκτικές φιγούρες Stikeez επιστρέφουν στα Lidl από τις 05.09. έως τις 13.10. (και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) και αυτήν τη φορά είναι εμπνευσμένες από αντικείμενα του σπιτιού – και όχι μόνο! Με κάθε αγορά αξίας 30€ αποκτάτε δωρεάν ένα σακουλάκι Stikeez Flowpack που θα περιέχει μία από τις 24 φιγούρες Stikeez Happy Home.

Τα “Stikeez Happy Home”, είναι μια συλλογή από 24 διαφορετικές φιγούρες, εμπνευσμένες από αντικείμενα του σπιτιού, και έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Λέγονται Stikeez γιατί κολλάνε σε όλες τις λείες επιφάνειες και, όταν παίζει κανείς μαζί τους, κάνουν έναν αστείο χαρακτηριστικό ήχο «ποπ»!

Και επειδή η κάθε συλλογή χρειάζεται και το κατάλληλο άλμπουμ, στα καταστήματα Lidl οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν το συλλεκτικό άλμπουμ στην τιμή των 2,99€ για να αποθηκεύουν τα Stikeez τους.

Συλλέξτε τώρα Stikeez και κολλήστε τα παντού!

Μάθετε περισσότερα στο https://www.lidl.com.cy/el/stikeez

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy                     

instagram.com/lidl_cyprus  

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ