Φέτος τις γιορτές, η Mastercard μαζί με το Δίκτυο Καταστημάτων STEPHANIS επιβραβεύουν τις συναλλαγές σας, προσφέροντας 5 δωροεπιταγές αξίας 1.000 και 5 κονσόλες Sony PlayStation 5.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Mastercard με τα καταστήματα STEPHANIS ενώνουν δυνάμεις έτσι ώστε να προσφέρουν μοναδικά δώρα στους τυχερούς νικητές. Πραγματοποιώντας τις αγορές σας ανέπαφα με τη Mastercard® κάρτα σας σε οποιοδήποτε από τα 7 καταστήματα  της μεγαλύτερης αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών της Κύπρου ή online στο www.stephanis.com.cy, μπορείτε να πάρετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση για να διεκδικήσετε μια από τις 5 δωροεπιταγές αξίας €1.000 και τις 5 κονσόλες Sony PlayStation 5.

Τώρα οι αγορές από τα καταστήματα STEPHANIS σας βγάζουν διπλά κερδισμένους, καθώς πραγματοποιώντας τις συναλλαγές σας εύκολα και με ασφάλεια με κάρτα Mastercard, διεκδικείτε μοναδικά δώρα!

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα, δήλωσε: «Για εμάς στη Mastercard, η αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή οφείλει να είναι πάντα ξεχωριστή και για το λόγο αυτό, συνεχίζουμε τις συνεργασίες μας με τους σημαντικότερους εμπόρους, επιβραβεύοντας τους κατόχους καρτών μας για την επιλογή τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα μας αυτή συνεργασία με την εταιρεία STEPHANIS, έναν από τους μεγαλύτερους retailers της αγοράς, όπου οι κάτοχοι καρτών μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα, να κάνουν τις αγορές τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και online.»

Για την συνεργασία, η κα Στέφανη Στεφανή, Head of Marketing & Communications του Δικτύου Καταστημάτων STEPHANIS, ανέφερε: «Φέτος τα Χριστούγεννα, μαζί με την Mastercard μας δίνεται μια υπέροχη ευκαιρία να ανταποδώσουμε την ευγνωμοσύνη που έχουμε προς τους πελάτες μας, χαρίζοντας σε 10 τυχερούς το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο δώρο, που σίγουρα θα κάνει τα φετινές γιορτές ακόμη πιο ξεχωριστές.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ