Τα Απόλυτα Αξεσουάρ DKNY στα καταστήματα HARALAS!

H DKNY μας φέρνει και πάλι κοντά στον κόσμο της Νέας Υόρκης

Τα τελευταία χρόνια, τα καταστήματα HARALAS έχουν προκαλέσει αίσθηση με προϊόντα που αποτελούν τις πιο fashion forward προτάσεις της αγοράς.  Φέτος το καλοκαίρι, urban vibes, high volume και σύγχρονη αισθητική συναντιούνται HARALAS με τη συλλογή της DKNY. Το διάσημο New York brand καταγράφει τον παλμό της αγοράς και μέσα από τα καταστήματα HARALAS μας παρουσιάζει μια συλλογή υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ με απεριόριστες στιλιστικές δυνατότητες και απαλλαγμένη από περιορισμούς και στερεότυπα.

 

 

H DKNY μας φέρνει και πάλι κοντά στον κόσμο της Νέας Υόρκης, της πόλης των έντονων αντιθέσεων, όπου όλα επιτρέπονται!  Η νέα συλλογή της DKNY, αποτελεί τη συνέχεια της #DKNYSTATEOFMIND οπτικής του οίκου, με σκοπό να αναδείξει τη μοναδικότητα των πρωταγωνιστών της καθημερινότητας, δηλαδή της κάθε γυναίκας!

 

 

To city look διαμορφώνεται στα καταστήματα HARALAS από μια ολοκληρωμένη συλλογή από μοναδικά αξεσουάρ.   Σχέδια που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις ώρες της ημέρας. Τα εντυπωσιακά puffer tote και τα backpacks ενσωματώνουν λειτουργικές λεπτομέρειες αλλά και στοιχεία λάμψης, ενώ τα δημοφιλή crossbodies και οι top-handle τσάντες δίνουν το στίγμα της συλλογής των αξεσουάρ. Στα υποδήματα, τα σανδάλια πλατφόρμες, τα sneakers με τα έντονα neon χρώματα και τα ιριδίζοντα ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες ολοκληρώνουν ένα αψεγάδιαστο urban στυλ που παραμένει σύγχρονο αναπολώντας την αίγλη των δεκαετιών του παρελθόντος.

 

 

Επισκεφθείτε τα καταστήματα HARALAS και ανακαλύψτε το επόμενο DKNY αξεσουάρ που θα σας συνοδέψει σε οποιαδήποτε εμφάνιση, δίνοντας την απόλυτη fashion νότα στο σύνολό σας!

Haralas Cyprus Stores

Nicosia Mall, Μαδρίτης 2, Λευκωσία | τ. +357 22656807

Kings Avenue Mall, Αγίου Παύλου & Τάφων Βασιλέων 2, Πάφος | τ:+357 22656802

Online Store: www.haralas.gr