Χριστούγεννα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, και κάθε incredible γωνιά του σε υποδέχεται με τη πιο γιορτινή ατμόσφαιρα.

Είναι η εποχή που η πιο λαμπερή γιορτή σε οδηγεί ξανά στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο. Για ψώνια στα μοναδικά καταστήματά του αλλά και για να ακολουθήσεις τις γεμάτες γιορτινές νότες διαδρομές του. Θα φωτογραφηθείς κάτω από το πιο εντυπωσιακό χριστουγενιάτικο δέντρο της πόλης, επάνω στο μαγικό έλκηθρο, δίπλα από τον πολύχρωμο Άη Βασίλη και θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές που έρχονται να ζωγραφίσουν με τα πιο φωτεινά χρώματα τις γιορτές σου.

Κάπως έτσι τρεις αγαπημένοι influencers, βρέθηκαν, για τις ανάγκες του χριστουγεννιάτικου video στο Nicosia Mall, έχοντας στο κινηματογραφικό πλάνο της φετινής τους συνάντησης ένα παιχνιδιάρη αρκούδο και προσκαλώντας μας να απολαύσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία shopping, γεύσεων και ψυχαγωγίας. Σε καταστήματα, εστιατόρια, τον παιχνιδόποτο, το σινεμά, παντού!

Με διάθεση γιορτινή λοιπόν, Kλέλια Γιασεμίδου, Χαριτίνη Ηλιάδου και Αλέξανδρος Γεωργίου, έδωσαν το επίσημο έναυσμα της πιο χαρούμενης γιορτής, μοιράστηκαν μαζί μας πλατιά χαμόγελα, μεταφέροντάς μας την ατμόσφαιρα της ζεστασιάς και της αγάπης.

Αυτά τα Χριστούγεννα στο Nicosia Mall είναι για άλλη μια φορά incredible. Είναι τα πιο λαμπερά, τα πιο όμορφα, τα πιο εντυπωσιακά. Ζήσε τα, γεμάτα εκπλήξεις!

* Μάθε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα, τις ώρες λειτουργίας καθώς και οδηγίες πρόσβασης στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Nicosia Mall, www.nicosiamall.com, αλλά και ακολουθώντας το Nicosia Mall στο Instagram και στο facebook.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ